Instatakipci Instagram Story (Hikaye) İndirme Aracı (Ücretsiz)

Instagram’da her gün milyonlarca story, milyonlarca hesapta paylaşılmakta. Kimileri, ünlü hesap sahipleri olarak işbirliklerini bu hikayelerde paylaşırken; kimileri de sadece arkadaşlarına günaydın demek için bu paylaşımları yapıyor. Ancak hepimiz biliyoruz ki bu hikayelerin kalıcılık süresi sadece 24 saat ile sınırlı. Bu nedenle, çok beğendiğiniz bir hikayeyi her zaman erişmek için telefonunuza indirmek isteyebilirsiniz. InstaTakipci’nin story indirme aracı, iOS veya Android cihazlarda herhangi bir ek programa ihtiyaç duymadan hikayeleri hızlıca indirmenizi sağlar. Bu harika ve basit kullanımlı araç tamamen ücretsizdir. Üstelik sizden Instagram hesabınızın şifresini talep etmediği için içiniz rahat bir şekilde dilediğiniz Instagram hikayesini cihazınıza indirebilirsiniz.

Instagram Story (Hikaye) İndirme Aracı Nedir?

Instagram story’lerinin en önemli özelliği nedir diye sorsak, şüphesiz hepimiz 24 saatlik görünürlükleri deriz. Evet, bu durum bir yandan avantajlı çünkü içerikler hızla yayılabilir ve güncel kalabilir. Ancak diğer yandan, bu kısa süreli görünürlük beğendiğiniz hikayelere istediğiniz zaman erişebilme imkanını ortadan kaldırır. Merak etmenize hiç gerek yok! InstaTakipci, biz kullanıcılar için harika bir Instagram story indirme aracı sunuyor. Peki, bu araç tam olarak nedir?

InstaTakipci’nin story indirme aracı, Instagram’da izlediğiniz ve telefonunuzda saklamak istediğiniz hikayeleri indirmenize olanak tanır. İster iOS ister Android cihaz kullanın, herhangi bir ek programa ihtiyaç duymadan, sadece birkaç saniye içinde hikayeyi telefonunuzun galerisine kaydedebilirsiniz. Bu sayede, indirdiğiniz story’leri internet bağlantınız olmasa bile izleyebilirsiniz. Ayrıca, hikaye sahibi story’yi kaldırsa ya da 24 saat süresi dolsa bile, bu hikayelere rahatlıkla erişmeye devam edebilirsiniz. Öte yandan, eğer hikaye sahibi sizseniz, bu hikayeyi çevrimiçi indirip üzerinde değişiklikler yapabilirsiniz.

InstaTakipci İle Instagram (Story) Hikaye Nasıl İndirilir?

Peki, InstaTakipci’nin sunduğu story indirme aracını nasıl kullanabilirsiniz? Bu websitesi, teknik bilginiz ne seviyede olursa olsun, kullanımın basitliğine önem verir. Bu nedenle, Instagram’da hikaye indirmenin adımları oldukça kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir.

iPhone ve iPad’de Instagram Storyleri Nasıl İndirilir?

Cihazınız iOS tabanlı bir iPhone veya iPad olsa da, beğendiğiniz Instagram hikayelerini hızlı bir şekilde indirebilirsiniz. Ancak, indirmek istediğiniz hikayenin hesabının herkese açık olması gerektiğini unutmayın. Eğer hikaye, gizli bir hesap tarafından paylaşıldıysa, InstaTakipci Instagram gizli hesap hikaye izleme seçeneğini size sunmadığı için bu hikayeleri telefonunuza indiremezsiniz. Şimdi, herkese açık bir hesap tarafından paylaşılan hikayeleri iPhone veya iPad’inize nasıl indireceğinizi adım adım inceleyelim!

  • İlk olarak, iPhone veya iPad’inizden Instagram hesabınıza giriş yapın.
  • Hesabınıza başarılı bir şekilde giriş yaptıktan sonra, indirmeyi planladığınız story’i paylaşan hesabın ismini kopyalayın.
  • Daha sonra https://www.instatakipci.com/instagram-story-indirme sayfasını ziyaret edin.
  • Ekranınızdaki kutucuğa kopyaladığınız Instagram kullanıcı adını yapıştırın. Eğer kullanıcı adını zaten biliyorsanız, yukarıda listelediğimiz adımları atlayarak doğrudan kutucuğa ismi yazabilirsiniz.
  • Instagram hesap ismini yazdıktan sonra “İndir” butonuna dokunun.
  • reCAPTCHA doğrulamasını geçtikten sonra, ekranınıza o hesabın tüm story’leri gelecektir. Bu noktada, web sitesinin yoğunluğuna göre birkaç dakika beklemeniz gerekebilir. Ekranınızdaki “Mevcut Sıranız” kısmından işlem sırasının ne kadar süreceğini takip edebilirsiniz.
  • Hikayelerin önizlemesini gördükten sonra, içlerinden indirmek istediklerinizi seçerek önizlemenin altında bulunan “İndir” butonuna dokunun.
  • İndireceğiniz Instagram hikayesi iPhone’unuzun veya iPad’inizin yeni sekmesinde açılacaktır. Ekranınızın altında bulunan ok işaretine tıklayarak gelen seçeneklerden “Dosyalara Kaydet” seçeneğini seçin. Artık seçtiğiniz Instagram story’sini dosyalarınıza görebilirsiniz.

Instagram Story İndirme Aracı Özellikleri

InstaTakipci’nin Instagram story indirme aracının nasıl kullanıldığını öğrendikten sonra, bu aracın özelliklerinden de kısaca bahsetmek istiyoruz:

  • InstaTakipci’nin story indirme aracı tamamen ücretsizdir. Beğendiğiniz hikayeleri saklamak için hiçbir ödeme yapmanız veya kart bilgisi sunmanız gerekmez.
  • Instagram hikaye indirme aracını kullanmak için bilgisayarınıza veya telefonunuza hiçbir uygulama indirmenize gerek yok. Programsız ve basit bir şekilde herkese açık bir hesap tarafından paylaşılan tüm story’leri dakikalar içerisinde indirebilirsiniz.
  • InstaTakipci, sizden Instagram hesap şifrenizi istemez. Bu sayede Instagram hikayelerini indirirken güvenliğinizden ödün vermenize gerek kalmaz.
  • Kullandığınız cihaz iOS veya Android destekli olsun, herhangi bir sorun yaşamadan hikayede paylaşılan hem fotoğrafları hem de videoları indirebilirsiniz.
  • InstaTakipci üzerinden story’sini indirdiğiniz hesaba hiçbir bildirim gönderilmez. Bu şekilde, hesap sahibi herhangi bir bildirim almadan hikayelerini indirebilirsiniz.
  • InstaTakipci üzerinden ücretsiz olarak hem bilgisayarınızdan hem de telefonunuzdan Insta story download işlemi yapabilirsiniz.

Instagram Story İndirme Aracı İle İlgili Sıkça Sorulan Sorular (FAQs)

  • Instagram’dan nasıl hikaye indirebilirim? Ne yazık ki Instagram, hikayeleri doğrudan telefonunuza indirmenize olanak sağlamıyor. Ancak InstaTakipci’nin hızlı ve kullanımı basit hikaye indirme aracı sayesinde dakikalar içerisinde istediğiniz hikayeyi telefonunuza indirebilirsiniz. Üstelik tek yapmanız gereken Instagram kullanıcı adını bu web sitesi ile paylaşmak!
  • Instagram story indirme aracı güvenli midir? InstaTakipci’nin story indirme aracı, bu websitesinin diğer araçları gibi tamamen güvenlidir. Bu websitesi sizden Instagram hesabınızın şifresini talep etmez ve ayrıca hikayesini indirdiğiniz hesaba herhangi bir bildirim göndermez.
  • Instagram Story iPhone/iPad’e (iOS) nasıl indirilir? InstaTakipci’nin Instagram story indirme aracını iPhone veya iPad’inizde kullanmak için herhangi bir uygulama indirmenize gerek yoktur. Tek yapmanız gereken Instagram story indirme sayfasını ziyaret etmek ve indirmek istediğiniz story’yi paylaşan profilin ismini yazmaktır.
  • Android telefona Instagram Story nasıl indirilir? Android cihazlarınıza da iPhone’unuza hikayeleri indirmek için izlediğiniz adımları takip ederek dilediğiniz hikayeyi kolayca indirebilirsiniz.
  • Instagram Story’yi indirmek için oturum açmam gerekir mi? Kesinlikle hayır! InstaTakipci üzerinden Instagram hikayeleri indirmek için hiçbir oturum açmanız veya Instagram hesabınızın şifresini paylaşmanız gerekmiyor.
  • Instagram Story’deki videolar ve fotoğraflar indirildiğinde nereye kaydedilir? İndirdiğiniz hikayeler telefonunuzun galerisinde gözükecektir. Eğer indirme işlemini bilgisayarınızdan yaptıysanız, “İndirilenler” klasörüne bakabilirsiniz.
  • Instagram Story’yi indirmek için ödeme yapmam gerekiyor mu? InstaTakipci’nin Instagram story indirme aracı tamamen ücretsizdir.

Kaynak: Haber Merkezi