Türkiye’de emeklilere ek nakit imkanı sağlayan tüm fırsat yoğun bir talep ile takip ediliyor. Bu çerçevede de emekliler bankaların kendilerine sağlamış olduğu tüm imkanları araştırıyorlar. Emekli maaş promosyonu kampanyaları ile başlayan süreç emekli paketine kadar ulaşıyor. Böylece emekliler bankalardan promosyon ödemelerinin yanında bazı ek ödemeler de alabiliyorlar. Özellikle geçim sıkıntısının şiddetinin arttığı dönemlerde emeklilere yapılan bu ödemeler çok daha önemli hale geliyorlar.

PAKET KAMPANYA AÇIKLANDI!

ING Bank’ın emekli müşterilere yapmış olduğu jest paket kampanya oldu. Sadece emeklilerin yararlanabildikleri bu kampanyanın imkanlarını kullanabilmek için müşterilerin SGK’dan almış oldukları maaşları ING Bank’a taşıyarak bankanın emekli maaş müşterisi olmaları gerekiyor. Ardından ise ödeme süreçleri başlatılıyor.

ING Bank’ın emekli maaş promosyonu kampanyası çerçevesinde müşterilere yapmış olduğu ödemeler belli oldu. Buna göre emekliler maaş tutarlarına göre ödeme alıyorlar. Emekli maaşları 10.000 TL ile 15.000 TL arasında olanlara 10.000 TL, 15.000 TL ile 20.000 TL arasında olanlara 12.500 TL, 20.000 TL ve üzerinde olanlara 15.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. 10.000 TL altında maaşı olanlar var ise 6.250 TL tutarında maaş promosyonu ödemesi alıyorlar.

Emekli paketinin ikinci ödeme kalemi ek promosyon oluyor. Bu çerçevede emekli müşterilerin ING Bank’a otomatik fatura ödeme talimatı vermeleri gerekiyor. Bu işlem yapıldığında fatura başı 600 TL ödeme yapılıyor. 5 adet otomatik fatura ödeme talimatının verilmesi durumunda emekli müşteriler 3.000 TL ek promosyon ödemesi alma imkanı elde ediyorlar.

Emekli paketinin son ödeme kalemi ise kullandırılacak olan mini ihtiyaç kredisi oluyor. Bu çerçevede müşteriler eğer tercih ederler ise 36 ay vadeli 10.000 TL ihtiyaç kredisi çekiyorlar. Bu kredi için düşük bir faiz oranı uygulanıyor ve aylık taksit tutarı da çok düşük oluyor. Emekli müşteriler zorlanmadan bu ihtiyaç kredisi geri ödemelerini yapabiliyorlar.

ING Bank’ın emekli paketi ile emekliler banka hesaplarına 15.000 TL promosyon ödemesi, 3.000 TL ek promosyon ödemesi ve 10.000 TL de mini ihtiyaç kredisi ödemesi olmak üzere toplamda 28.000 TL para yatmasını sağlayabiliyorlar.

Kaynak: usakgundem