Normal şartlar altında İnci Taneleri dizisinin 4 Nisan Perşembe tarihinde Kanal D'de yayınlanması beklenen yeni bölümün bu hafta olmadığının bilgisine ulaşıldı. Yaşanan bu gelişmenin hemen üzerine dizinin sıkı takipçileri yayınlanmama sebebini ve yeni bölüm yayın tarihini yakın mercek altına aldı.

İnci Taneleri Dizisi Neden Yok? Yeni Bölüm Ne Zaman?

Inci Taneleri Yeni Bolum Bu Hafta Neden Yok Yayin Akisindan Kaldirilmasinin Nedeni 1712069935 8443

Kanal D'nin İnci Taneleri dizisine ilişkin verdiği karar şok etkisi meydana getirdi. Yayın akışı listesinden alınan bilgiler doğrultusunda yeni bölümü yerine tekrar bölümünün yayınlanacağı ortaya çıktı. Yeni bölümünün yetişmemesinden ötürü yayınlanmayacağı bilgisi aktarılan İnci Taneleri dizisi bayram tatilinin de araya girmesiyle beraber iki hafta boyunca ekranlardan uzak kalacak.

Bilindiği üzere Şenol Dönmez'in yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen BKM imzalı İnci Taneleri'nin hem senaristliğini hem başrolünü Yılmaz Erdoğan üstleniyor. 25 Ocak'tan bu yana Kanal D ekranlarında yayın serüvenini tüm hızıyla sürdüren İnci Taneleri'nin başrollerini Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka gibi isimler paylaşıyor.

Kaynak: Haber Merkezi