Genel

İnci Taneleri dizisi yeni sezonda Pavyon'da yeni isim

Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan İnci Taneleri sezon finali ardından yeni sezon beklenmeye başladı. 30 Mayıs Perşembe günü ekran macerasına kısa bir mola veren İnci Taneleri dizisinde yeni sezon öncesi yeni oyuncu bombası patladı. Azem’in karısı Hande’yi kimin öldürdüğünün ortaya çıkacağı yeni sezonda bomba karakter yapıma giriş yaptı. İşte o isim..

Abone Ol

Kanal D perşembe dizileri arasında yer alan İnci Taneleri sezon finali yaparak dönemi kapattı. Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı İnci Taneleri oyuncuları arasında Hazar Ergüçlü, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Kubilay Aka, Selma Ergeç gibi ünlü isimler yer aldı. Her hafta büyük beğeniyle takip edilen İnci Taneleri dizisinde son bölüm mezarlıkta bir araya gelen Azem, Cihan ve Nehir için yeni dönem resmen başladı. Eylül ayında yeni sezona merhaba diyecek olan İnci Taneleri yeni oyuncu giriş yaptı. Hem de öyle bir isim ki..

İNCİ TANELERİ YENİ OYUNCU MELEK BAYKAL

Perşembe günleri ekrana gelen İnci Taneleri dizisinde son bölüm babası Azem ile mezarlıkta karşılaşan Nehir’in daha fazla kaçacak yeri kalmadı. Reyting rekorları kırarak bir sezonu ardında bırakan İnci Taneleri dizisinde yeni sezon Hande’yi kimin öldürdüğüne yönelmek için hazırlıklara başlandı. Yeni sezonda yeni oyuncuların dahil olacağı İnci Taneleri dizisine ünlü oyuncu Melek Baykal dahil oldu. Bir zamanlar pavyonda çalışan yıllar sonra da pavyon sahibi bir kadını canlandıracak olan Melek Baykal sahneleri merakla beklenmeye başladı. Yılmaz Erdoğan’ın ikna ettiği Melek Baykal daha önce, “Ekrana döneceksem içime sinen bir iş olmalı. Her şey para değil” demişti.

MELEK BAYKAL KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

7 Ağustos 1954 İstanbul doğumlu olan ünlü oyuncu Melek Baykal Ferhunde Hanımlar dizisindeki Nermin rolüyle sevildi. Asıl ününe Cennet Mahallesi dizisinde hayat verdiği Pembe rolüyle kavuşan Melek Baykal 17 yaşındayken tiyatroya adım attı. Ankara Devlet Konservatuvarı mezunu olan Melek Baykal birbirinden ünlü yapımlarda yer aldı. İlk sinema filmi Kaçma Birader adlı film olan Melek Baykal Bursa Bülbülü filminde yer aldı.

MELEK BAYKAL OYNADIĞI DİZİLER

Babam Sağolsun

Gönül Ferman Dinlemiyor

Türk Malı

Akasya Durağı

Görgüsüzler

Cennet Mahallesi

Hayat Bağları

Melek Apartmanı

Ferhunde Hanımlar

Deli Yürek Şaziment

MELEK BAYKAL INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN