Bölgesel

Huzurevi Ziyareti: Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinliği

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kapsamında Huzurevi Sakinlerine Sevgi ve Saygı Dolu Bir Ziyaret Gerçekleştirildi

Abone Ol

2024 yılı 1-7 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında, 10 Ekim 2024 tarihinde Müftülüğü, ilçedeki Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Trabzon İl Müdürlüğü'ne bağlı Yıldızlı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Ziyaret programı, huzurevi sakinlerine ve çalışanlarına güllerin dağıtılmasıyla başladı. İlçe Müftüsü Yusuf Genç, huzurevi sakinleriyle samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Ardından, İlçe Vaizi Mustafa Özer, yaşlılarımızın dinimizdeki yeri, önemi ve toplumdaki değerleri üzerine kısa bir konuşma yaptı. Program, Belediye Camii İmam Hatibi Şenol Bulut’un Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İlçe Müftüsü Yusuf Genç’in dualarıyla sona erdi.

Müftü Genç ve beraberindeki heyet, huzurevi sakinlerine sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam dileyerek vedalaştı. Programa, eli öpülesi yaşlılarımızın yanı sıra İlçe Müftüsü Yusuf Genç, Şube Müdürü Erkan Bebek, Vaiz Mustafa Özer, İmam Hatipler Şenol Bulut ve Osman Nuri Baysal ile huzurevi çalışanları katıldı.

Bu anlamlı etkinlik, yaşlılarımıza olan saygı ve sevgimizi bir kez daha pekiştirirken, toplumumuzdaki yaşlıların değerini vurguladı.