Bölgesel

Heyecan Dolu Mücadele: Akçaabat'ta Voleybol Turnuvası Kazananları Belli Oldu

Heyecan Dolu Mücadele: Akçaabat Voleybol Turnuvası Şampiyonları Belli Oldu!

Abone Ol

Akçaabat Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen Voleybol Turnuvası, büyük bir heyecanla sona erdi. Akçaabat genelindeki ortaokullar ve liseler arasında gerçekleştirilen turnuvada, mücadele dolu maçlar izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Ortaokullar kategorisinde yapılan müsabakalarda, birbirinden yetenekli takımlar ter döktü. Yaylacık Ortaokulu birinci olurken, ikincilik Yıldızlı Ortaokulu'nun ve üçüncülük ise Mevlüt Selami Yardım Ortaokulu'nun oldu. Turnuvanın en değerli oyuncu ödülü ise Beren Keskin'in oldu.

Liseler arası Voleybol Turnuvası'nda ise 17 Şubat Anadolu Lisesi birinciliği, Akçaabat Borsa İstanbul Anadolu Lisesi ikinciliği ve Akçaabat Anadolu İmam Hatip Lisesi üçüncülüğü elde etti. En değerli oyuncu ödülü ise Şevval Karabacak'a verildi.

Turnuvaya katılan tüm okul takımlarına teşekkür eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, "Turnuvamızın maçları Belediyemiz Gençlik ve Spor Merkezi'nde gerçekleştirildi. Katılımın yoğun olduğu turnuvamızda birçok okul voleybol takımları arasında mücadele etti. Heyecan dolu, azimli ve disiplinli maçlar izledik. 'Filenin Akçaabatlı Sultanları' sahada harika bir performans sergiledi. Gençlerin spora olan ilgisi bizleri memnun ediyor ve gururlandırıyor. Katılan tüm sporcuları ve ödül alan takımları tebrik ediyorum. Gençlerin spora olan ilgisini desteklemek için çalışmalarımız devam edecek." dedi.

Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen bu tür sportif etkinliklerin gençler arasındaki spor kültürünü ve dayanışmayı güçlendirdiği belirtiliyor.