19 Haziran'dan (15:00) 20 Haziran'a (15:00) kadar Hamster Kombat'ta çalışan kombo, uygulanması 5.000.000 jeton veriyor:

Özel Hamster Konferansı – Özel Bölüm
Pazarlama – Halkla İlişkiler ve Ekip bölümü
Ticaret Botları – Piyasalar bölümü
Hamster hakkındaki bir oyunda açılan kartların özü
kombo oyun parası kazanmanın yollarından biridir

Hamster Kombat'ta oyuncular borsaların CEO'su rolünü üstleniyor ve çeşitli oyun içi etkinliklerle kendilerini geliştiriyorlar. Bu işlemlerden biri de Maden bölümünden tematik kartların satın alınmasıdır. Bu kartlar değişimi geliştirmek için kullanılabilir.

Hamster Kombat günlük "kombo kartlar" sunuyor - satın alınması 5 milyon jeton bonus veren üç karttan oluşan setler. Birleşik kartın özellikleri şunları içerir:

Günlük güncelleme. Kart kombinasyonları her gün değişerek oyunculara yeni bonus alma fırsatları sunuyor.
Gizli kombinasyonlar. Oyunun günlük kombinasyon kompozisyonunu ortaya koymaması, uygun kartları bulma sürecini zorlaştırıyor.
Sosyal etkileşim. Oyun topluluğu, bulunan kombo kartlar hakkındaki bilgileri sosyal ağlarda aktif olarak paylaşarak diğer oyunculara yardımcı olur.
Doğru kombo kartları belirlemek zor olabilir ancak topluluk, günlük kombo kartlar hakkında bilgi paylaşarak oyuncuların yardımına koşuyor. Aktif topluluk desteği ve geliştirici katılımı, Hamster Kombat'ın oyun deneyimini iyileştirme konusundaki kararlılığını gösteriyor.

Neden Hamster Kombat'ta para kazanıyorsunuz?
yakında TON blok zincirinde bir token yayınlanacak

Hamster Kombat, Telegram'da oyuncuların günlük dokunuşlar ve diğer oyun içi etkinlikler yoluyla jeton kazanmalarına olanak tanıyan bir Dokun-Kazan oyunudur. Oyun, oyuncuların yaklaşan Token Generation Etkinliği (TGE) sırasında gerçek paralar alacağını vaat ediyor. BingX borsası gibi stratejik ortaklıklar umut vaat ediyor.

Hamster Kombat'ı kullanmaya başlamak basittir; oyuncuların bir Telegram hesabına ihtiyacı vardır ve ardından oyun botunu bulup katılabilirler. Oyuncular hamsterin üzerine tıklayarak jeton kazanabilir ve ayrıca görevleri ve günlük kombinasyonları tamamlayarak ek bonuslar alabilirler. Oyundaki ana kazanç seçenekleri şunlardır:

Yeni oyuncuların ilgisini çekmek.
Günlük zorlukları tamamlamak.
Stratejik kartların satın alınması.
Bu eylemler jeton bakiyenizi artırmanıza yardımcı olacaktır. Ancak dengeden daha önemli olan, kart satın alınarak sağlanan pasif gelirdir. Oyuncunun gelecekteki airdrop'unun boyutu üzerinde daha büyük bir etkisi olacak olan şey budur.

TON cüzdanını Airdrop bölümüne bağlamak, oyuncuların yaklaşan TGE ve token listesine hazırlanmaları gerektiğinden, gelecekteki token işlemleri için önemli sonuçlar doğuracaktır.

Tokenın temmuz ayında piyasaya sürülmesi Hamster Kombat için önemli bir an olacak çünkü tokenın borsalarda işlem görmesinin önünü açacak

Kaynak: Haber Merkezi