İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanda, Düzce Gümüşova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından istihdam edilmek üzere Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı yapılacağı duyuruldu. Peki başvuru şartları neler? Adaylarda aranan özel şartlar neler? Başvuru belgeleri neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

GÜMÜŞOVA SYDV PERSONEL ALIMI YAPACAK

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
2-Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak.
3-18 Yaşını bitirmiş olmak ve 40 yaşını doldurmamış olmak.
4- Türk Ceza Kanununun 53'üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile, kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile, devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sınırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama suçlarından mahkum olmamak.
5- Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

6- Adli sicil kaydı bulunmamak.
7- Her türlü mevsim ve iklim şartlarında görevini devamlı yapmasına engel durumunun bulunmaması. (Göreve başlaması uygun bulunan adaylardan sağlık raporu istenecektir.)
8- 4 yıllık yükseköğretim kurumlarının sosyoloji, psikoloji, sosyal hizmetler, bölümünden mezun olmak.
9- Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak.
10-2022-23 Yılı Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak.

ADAYLARDA ARANAN ÖZEL ŞARTLAR NELER?

a-B sınıfı Sürücü Ehliyeti olması ve aktif araç kullanabilmesi...
b- İyi derecede Office programlarını kullanabilmek
c-4 yıllık yüksek öğretim kurumlarının Sosyoloji, Psikoloji, Sosyal Hizmetler Bölümlerinden mezun olmak. d- İlan tarihi itibariyle son 1 yıl içerisinde Gümüşova İlçesinde ikamet etmek.(Tarihçeli yerleşim yeri belgesi
e-Sosyal iletişim becerisine sahip olmak ve Sosyal Hizmet alanında tecrübesi olmak
f- 18-40 yaş arası Kadın personel olması

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER NELER?

"Adayların 17/07/2024-18/07/2024 tarihleri arasında mesai bitiminden önce 17.00'e kadar Vakıf Müdürlüğüne Teslim Etmeleri Gereken Belgeler"
1.. Kimlik Fotokopisi
2.Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği, Ehliyet Fotokopisi
3. Sertifika, Diploma veya mezuniyet belgesi,KPSS sonuç belgesi.
4. Askerlikle ilişiği olmadığına dair belge
5. Adli sicil belgesi
6. Son 6 ay içerisinde çektirilmiş 4 adet vesikalık fotoğraf
7. Her türlü mevsim ve iklim şartlarında görevini devamlı yapmasına engel olabilecek durumu bulanmamak. (Göreve başlaması uygun bulunan adaylardan bu durumu belirtir tam teşekküllü bir hastaneden alınmış sağlık raporu istenecektir.)
8. Tarihçeli yerleşim yeri belgesi

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Başvurular 16 Temmuz 2024 tarihine kadar, https://vakifilan.aile.gov.tr adresine yapılacak, istenilen belgelerin onaylı suretleri sırayla dosya halinde başvuru süresi içinde SYDV Vakfına verilecek. Kılavuz: https://media.iskur.gov.tr/91302/kep-iletisi-personel-alim-ilani_ustyazi.pdf

Kaynak: Haber Merkezi