Genel

Gökçeada’da Nerede Kalınır?

Gökçeada’yı gezmek isteyenler, nerede konaklayabileceklerini merak ediyor. Peki Gökçeada’da nerede kalınır? İşte detaylar…

Abone Ol

Çanakkale’nin Gökçeada ilçesi, ülkemizin önemli turistik adalarından biri olsa da doğallığını nispeten korumuştur. Bu sebeple adadaki otellerin çoğu butik otel tarzındadır ve adanın mimarisine uygundur. Peki Gökçeada’da nerede kalınır? İşte detaylar!

Doğan Pansiyon

İlçe merkezinden 4 km uzakta yer alan Doğan Pansiyon, Yenibademli Köyü içindedir. 5 apart daireye sahip olan pansiyonun birçok hizmeti ve güler yüzlü çalışanları vardır. Valiz dolabı, havalimanı transfer servisi, kat hizmeti ve oda servisleri pansiyonun hizmetlerinden bazılarıdır. Yıldız Koyu’na ve Kaleköy Limanı’na yürüme mesafesindedir.

Parli Hotel

Ekonomik fiyatları ve kaliteli hizmetiyle dikkat çeken Parli Hotel, Gökçeada merkezde yer alır. 10 odası vardır. Kendi plajı, barı ve restoranı vardır. Resepsiyonu 7/24 prensibi ile çalışır. Kahve servisi ve kuru temizleme hizmetlerine de sahiptir.

Salkım Butik Otel

Sahil şeridindeki konumu ile dikkat çeken Salkım Butik Otel, Gökçeada’nın kuzeyinde yer alan Kaleköy sınırları içerisindedir. Taş görünümlü bir binası vardır. Otelin mimarisi ve dekorasyonu oldukça otantiktir. 10 odası ile hizmet verir. Kat servisi, kahve servisi ve restoran hizmetleri vardır. Yıldız Koyu’na ve Kaleköy Limanı’na çok yakındır.

Kuzey Park Hotel Arc en Ciel

Gökçeada ilçe merkezine 10 dakika yürüme mesafesinde olan Kuzey Park Hotel Arc en Ciel, bölgedeki 3 yıldızlı otellerden biridir. Otopark servisi, açık büfe, restoran, yüzme havuzu ve günlük kat hizmeti gibi hizmetlere sahiptir. Adanın birçok yerine kolayca ulaşım sağlanabilecek bir noktadadır.

Eflin Butik Otel

Eflin Butik Otel’in kendine has bir dekorasyonu ve ilgi çekici bir mimarisi bulunur. Gökçeada’ya uzaklığı 5 km’dir. Adanın güney kesiminde yer alır. 8 odası vardır. Günlük kat hizmeti, restoran ve bahçesi ile dikkat çeker. Otelden Yıldız Koyu’na ve Kaleköy Limanı’na yürüyerek gidilebilir.

Egelia Imroz Otel

İlçe merkezine yaklaşık 4 km gibi yakın bir mesafede yer alan Egelia Imroz Otel, Gökçeada’nın en popüler otellerinden biridir. Ücretsiz otopark, günlük kat hizmeti, ücretsiz tam kahvaltı ve kuru temizleme hizmetlerine sahiptir. 42 adet modern tasarıma sahip ferah odası ile hizmet sunar. Odaların manzarası da güzeldir.