Genel

Gelin Evi Yeni Sezon ne zaman başlıyor 2024? Gelin evi yeni sezon tarihi belli oldu

Show TV'nin popüler programı Gelin Evi'nin sunucusu değişti. Aslı Hünel’in programdan ayrılmasının ardından yeni sunucu arayışına gidildi ve bu görevi üstlenen isim belli oldu.

Abone Ol

Gelin Evi’nin Yeni Sunucusu Belli Oldu

Show TV'nin popüler programı Gelin Evi'nin sunucusu değişti. Aslı Hünel’in programdan ayrılmasının ardından yeni sunucu arayışına gidildi ve bu görevi üstlenen isim belli oldu.

Ezgi Sertel Gelin Evi’nin Yeni Sunucusu

Gelin Evi'nin yeni sezonunda sunucu koltuğuna Ezgi Sertel oturacak. Televizyon dünyasında birçok programın sunuculuğunu yapmış olan deneyimli isim, programın yeni sezonunda izleyicilerle buluşacak.

Gelin Evi Yeni Sezonu 12 Ağustos'ta Başlıyor

Gelin Evi, 12 Ağustos Pazartesi günü saat 12.15'te Show TV ekranlarında yeni sezonuyla izleyicilerle buluşacak. Programda beş gelin, büyük ödül için kıyasıya bir mücadele verecek. Haftanın sonunda en yüksek puanı alan gelin, 100 bin TL’lik büyük ödülün sahibi olacak.

Ezgi Sertel Kimdir?

Ekim 1981'de Karabük Safranbolu'da doğan Ezgi Sertel, İstanbul Üniversitesi Orman Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Televizyon kariyerine 2007 yılında Samanyolu TV’de başlayan Sertel, Tek Türkiye dizisindeki Zeynep Öğretmen rolü ile tanındı. Yağmurdan Sonra dizisinde Leyla Öğretmen karakterini canlandırdıktan sonra sunuculuğa adım attı. Lezzet Haritası programında Anadolu'nun çeşitli şehirlerini gezdi. Sertel, 2010 yılında oyuncu Ozan Çobanoğlu ile evlendi ve çiftin 2020 yılında ikiz çocukları Tibet ve Mert dünyaya geldi.