Spor

Galatasaray – Trencin maçı ilk 11’i belli oldu!

Süper Lig’e Avusturya’da hazırlanan Galatasaray, 3. hazırlık maçında Trencin ile oynayacak. Galatasaray Trencin maçı ilk 11’leri belli oldu.

Abone Ol

Galatasaray Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdürüyor ve bu kapsamda Slovak ekibi Trencin ile karşılaşacak. İlk hazırlık maçında LASK'a 3-2 mağlup olan sarı-kırmızılı ekip, ikinci maçında Fortuna Düsseldorf'a 5-2 yenilerek beklenenden uzak bir performans sergiledi. 18 Temmuz Perşembe günü oynanacak karşılaşma, Galatasaray için bir toparlanma fırsatı sunuyor. Saat 20:30'da başlayacak olan maç, D-Smart'tan canlı olarak yayınlanacak ve futbolseverler bu heyecan verici mücadeleye büyük bir ilgiyle odaklanmış durumda. Teknik direktör Okan Buruk, Galatasaray’ın Trencin maçı ilk 11’ini belirledi.

GALATASARAY-TRENCIN MAÇI SAAT KAÇTA?

Galatasaray, Avusturya kampındaki üçüncü hazırlık maçında Slovakya'nın Trencin takımı ile karşılaşacak. 18 Temmuz Perşembe günü oynanacak maç, Linz kenti yakınlarındaki Geinberg kasabasında yer alan Raiffeisen Arena'da TSİ 20.30'da başlayacak.

GALATASARAY-TRENCIN MAÇI HANGİ KANALDA?

Futbolseverler, Galatasaray-Trencin maçını Spor Smart ve D-Smart Go ekranlarından canlı olarak izleyebilecek. Bu karşılaşma, Galatasaray'ın yeni sezon öncesi performansını değerlendirmek isteyen taraftarlar için büyük bir fırsat sunuyor.

Galatasaray’ın Trencin maçı ilk 11’i şu şekilde; Jankat, Dubois, Metehan, Nelsson, Köhn, Berkan, Torreira, Ziyech, Mertens, Zaha, Batshuayi

Galatasaray, Trencin müsabakasıyla Avusturya kampının ilk etabını tamamlayarak Türkiye'ye dönecek. Sarı-kırmızılılar, ikinci etap hazırlıkları için 22 Temmuz'da yeniden Avusturya'ya gelecek ve çalışmalarına devam edecek.