Spor

Galatasaray – Rizespor muhtemel 11’leri: Osimhem oynayacak mı?

Galatasaray – Rizespor maçı, 14 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de oynanacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalında canlı yayınlanacak, işte muhtemel 11’ler.

Abone Ol

Trendyol Süper Lig’de 5. hafta heyecanı devam ediyor. Haftaya 9 puanla ikinci sırada giren Galatasaray, bu hafta Çaykur Rizespor’u konuk edecek.

Kadrosunu son olarak Macar kanat oyuncusu Roland Sallai ile güçlendiren Galatasaray, Fenerbahçe derbisi öncesi son hazırlık maçını Karadeniz ekibiyle oynayacak.

Ayrıca; Hakim Ziyech’in sakatlığı nedeniyle en az bir ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Yıldız golcü Mauro Icardi’nin sakatlığı da devam ediyor. Bu nedenle gözler yeni transfer Victor Osimhen’e çevrildi. Okan Buruk’un nasıl bir formasyonla sahaya çıkacağı merak konusu.

Çaykur Rizespor ise; sezona beklenen başlangıcı yapamadı. Son iki maçında mağlup olan Karadeniz temsilcisi, transfer döneminin son günlerinde kadrosunu Çek forvet Vaclav Jureçka ve Rachid Ghezzal ile güçlendirdi.

Galatasaray – Rizespor karşılaşması 14 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta oynanacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

MUHTEMEL 11’LER

Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Davinson, Abdülkerim, Jelert, Torreira, Sara, Yunus, Mertens, Barış, Osimhen
Çaykur Rizespor: Grbic, Taha, Mocsi, Aliqulov, Hojer, Papanikolaou, Olawoyin, Akintola, Varesanovic, Minchev, Sowe