Haber Foto Galeri

Ziraat Bankası duyurdu! Ziraat Bankası'ndan 7500 TL hediye

Ziraat Bankası, Bankkart sahiplerine yönelik yeni bir kampanya başlattığını duyurdu. Kampanya kapsamında, Bankkart sahiplerine 7500 TL’ye kadar Bankkart Lira hediye edilecek. Kampanya 31 Mayıs 2024 tarihine kadar geçerli olacak.

Abone Ol

Bankkart Kampanyası Detayları Ziraat Bankası’nın yeni kampanyası, konaklama sektöründe geçerli olacak. Tatil planı yapan müşteriler için özel olarak hazırlanan bu kampanyada, belirli tutarlarda yapılan harcamalar karşılığında Bankkart Lira kazanma fırsatı sunuluyor. Kampanyanın detayları şu şekilde:

25.000 TL – 49.999 TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişlere 2.500 TL Bankkart Lira 50.000 TL – 99.999 TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişlere 5.000 TL Bankkart Lira 100.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlere 7.500 TL Bankkart Lira

Kampanya Katılım Koşulları Kampanya 1-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyaya Bankkart Mobil, bankkart.com.tr veya SMS ile katılabilirsiniz. SMS ile katılım için, kayıtlı cep telefonunuzdan TOURISTICA yazıp 4757’ye SMS gönderebilirsiniz. Kampanyadan yararlanabilmek için asıl kart sahibi tarafından kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir.Kampanyaya katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan yararlanamayacaktır.

Bankkart Lira Kullanımı Kazanılan Bankkart Liralar, 7 Haziran 2024 tarihinde yüklenecek ve 12 Temmuz 2024 tarihine kadar kullanılabilecektir. Kullanılmayan Bankkart Liralar, 13 Temmuz 2024 tarihinde geri alınacaktır.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez ve en fazla 7.500 TL Bankkart Lira kazanabilecektir. Kazanılan Bankkart Liralar, Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde de kullanılabilir.

Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak sahibi müşteriler, hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan faydalanabilir.

Diğer Önemli Bilgiler Alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerekmektedir.

Taksit sayısı, ilgili sektör için yasal düzenlemeler ile belirlenen azami taksit sayısını aşamaz.

Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

İşlemin kampanya sonrasında iptal/iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacaktır.

Müşterinin Bankkart Kumbarasında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda, kalan tutar hesap özetine borç olarak yansıtılacaktır.