Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanş maçında İsviçre temsilcisi Lugano'yu Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde konuk ediyor. İlk maçı deplasmanda 4-3 kazanan sarı-lacivertliler, bu akşamki mücadeleden galibiyet veya beraberlikle ayrılarak Şampiyonlar Ligi 3. eleme turuna yükselmeyi hedefliyor. Turu geçen taraf, 3. eleme turunda Fransa'nın güçlü ekibi Lille ile karşılaşacak. Peki bugün oynanacak Fenerbahçe maçı şifresiz mi hangi kanalda yayınlanacak? Fenerbahçe Lugano maçı TV8'de mi yoksa EXXEN'de mi canlı yayınlanacak?

Sarı-lacivertli takımda teknik direktör Jose Mourinho, zorlu müsabaka öncesi oyuncularını rehavete kapılmamaları konusunda uyarırken, taraftar desteğinin de kendileri için büyük bir avantaj olacağını belirtti. Mourinho, "İlk maçta aldığımız skor avantajlı gözükse de rehavete kapılmayacağız. Taraftarımızın önünde gerçek gücümüzü göstererek Şampiyonlar Ligi'ne bir adım daha yaklaşmak istiyoruz." ifadelerini kullandı. Lugano cephesinde ise teknik direktör Mattia Croci-Torti, Fenerbahçe'nin baskılı oyununa karşı koyabileceklerini ve turu geçmek için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

260 111627 Ads Z 166A8934B046Ac 700X400

Fenerbahçe Lugano maçı TV8'de mi? Şifresiz mi yayınlanacak

Fenerbahçe ile Lugano arasında oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanş maçı, 30 Temmuz 2024 tarihinde saat 20:00'de başlayacak. Futbolseverler bu önemli mücadeleyi EXXEN platformundan canlı ve şifreli olarak takip edebilecekler. Maçın hakemi ise İngiliz Robert Jones olacak. Fenerbahçe, bu maçla birlikte Avrupa kupalarındaki 272. karşılaşmasına çıkarken, Şampiyonlar Ligi elemelerinde ise 36. sınavını verecek.

Bu zorlu müsabaka öncesinde heyecan dorukta. Avrupa'nın birçok ülkesinden naklen yayınlanacak karşılaşma, Hırvatistan, Slovenya ve İsviçre gibi ülkelerde de futbolseverler tarafından ilgiyle takip edilecek. sportdigital LIVE, SRF Play, RSI La 2, SRF zwei, RTS 2 ve RTS Sport kanalları da maçı canlı olarak yayınlayacak platformlar arasında yer alıyor.

Kaynak: Haber Merkezi