Genel

Fenerbahçe – Hull City maçı ilk 11’i belli oldu!

Yeni sezon hazırlıklarına İstanbul’da devam eden Fenerbahçe, hazırlık maçında Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City ile karşılaşıyor. Fenerbahçe Hull City maçının ilk 11’i açıklandı.

Abone Ol

Fenerbahçe, kamp çalışmalarını tamamladıktan sonra İstanbul'da hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Şampiyonlar Ligi’ne ikinci ön eleme turundan katılacak olan sarı-lacivertliler, bu kritik mücadele öncesinde hazırlık maçlarına ağırlık veriyor. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship takımı Hull City ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, Strasbourg karşısında sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti. Şimdi gözler, Kadıköy’de oynanacak olan bu mücadeleye çevrilmiş durumda. Transferde de hareketli günler geçiren Fenerbahçe, kadrosuna Oğuz Aydın, Cenk Tosun ve Allan Saint-Maximin gibi önemli isimleri kattı. Fenerbahçe Hull City maçının ilk 11’leri belli oldu.

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına Avusturya'da gerçekleştirdiği kamp ile başladı ve ardından İstanbul'a döndü. Kampta oynadığı dört hazırlık maçında iki galibiyet, bir beraberlik ve bir mağlubiyet alan sarı-lacivertliler, Mehmet Topal'ın çalıştırdığı Petrolul'u 2-1 yenip, Admira Wacker'e 2-1 mağlup oldu. Üçüncü maçında Hırvatistan ekibi Hajduk Split ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, kamptaki son hazırlık maçında Strasbourg'u 4-0 mağlup etti. Şimdi ise Kadıköy'de taraftarı önüne çıkacak olan Fenerbahçe, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship takımı Hull City'i mağlup ederek Lugano maçına moralli çıkmayı hedefliyor.

Fenerbahçe – Hull City maçı ilk 11’leri;

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Djiku, Çağlar, Jayden, Bartuğ, Szymanski, Fred, Kent, Tadic, Dzeko

Hull City: Pandur, Coyle, Jones, McLoughlin, Jacob, Seri, Slater, Simons, Abdülkadir Ömür, Longman, Giles

Fenerbahçe - Hull Cıty maçı ne zaman, saat kaçta?

Fenerbahçe hazırlık maçında Hull City ile karşılaşıyor. Fenerbahçe – Hull City maçı bu akşam saat 20:30’da başlayacak.

Fenerbahçe - Hull Cıty maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe Ülker Stadı'nda oynanacak Hull City karşılaşması, 18 Temmuz Perşembe günü saat 20.30'da başlayacak ve TV8,5 ile Exxen üzerinden canlı olarak yayınlanacak.