Ezgi Sertel İle Gelin Evi: Buse Deniz Kimdir?

Buse Deniz Kaç Yaşında ve Nereli?

Show TV ekranlarında hafta içi her gün saat 12:30'da izleyicilerle buluşan “Ezgi Sertel ile Gelin Evi” programının yeni yarışmacısı Buse Deniz, merak konusu oldu. 19 Ağustos Pazartesi günü yarışmaya katılan Buse Deniz hakkında detayları sizler için derledik.

Buse Deniz Kimdir?

Buse Deniz, 22 yaşında ve henüz 1 yıllık evli bir gelin olarak programda yer alıyor. Çanakkale doğumlu olan Buse, şu anda ev hanımı olarak hayatına devam ediyor.

Buse Deniz’in Mesleği ve Yaşamı

Ev hanımı olan Buse Deniz, ev içi düzenleme, yemek hazırlığı ve çeyiz konularında yeteneklerini sergiliyor. “Ezgi Sertel ile Gelin Evi” programında, ev dekorasyonu ve yemek sunumu konularında diğer gelinlerle rekabet ediyor.

Ezgi Sertel İle Gelin Evi Programında Rekabet

Gelin Evi'nde beş gelin, her gün evlerinin ve yemeklerinin değerlendirilmesi için yarışıyor. Cuma günü ise haftanın birincisi, 100.000 TL ödülün sahibi olacak. Buse Deniz'in performansı ve yetenekleri, bu haftaki rekabetin önemli bir parçası olacak.

Buse Deniz’in Programdaki Yeri

Buse Deniz, 19 Ağustos'taki ilk gün yarışmacısı olarak yer aldı ve izleyiciler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Programda ev hanımı olarak sunacağı özellikler ve yetenekler, diğer gelinlerle kıyasıya bir rekabete dönüşecek.

Kaynak: Haber Merkezi