Eyfel Kulesi’nin yandığına dair yapılan paylaşımlar sosyal medyayı resmen karıştırdı. Eyfel Kulesi’nde yangın çıktığı iddiası sosyal medyanın en sık konuştuğu konular arasında yerini aldı. Yapılan paylaşım dışında herhangi bir resim ya da gönderinin bulunduğu da dikkatlerden kaçmadı.

EYFEL KULESİ GERÇEKTEN YANDI MI?

Bir sosyal medya kullanıcısının Eyfel Kulesi’nin yandığına ilişkin bir fotoğraf paylaştı. Bunun üzerinde Paris Eyfel Kulesi’nin yandığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. O fotoğraflar farklı mecralarda servis edilince pek çok kişi Eyfel Kulesi gerçekten yandı mı? Sorusunu sormaya başladı.

ekran-goruntusu-2024-01-23-103828-min

EYFEL KULESİ YANGIN GÖRÜNTÜLERİ GERÇEK Mİ?

Eyfel Kulesi’nin yandığına dair olan görüntülerin sosyal medyada kısa süre içerisinde paylaşılmasından sonra kullanıcılar Paris’in simgesi olan Eyfel Kulesi’nin gerçekten yanıp yanmadığını merak etmeye başladı. Konu ile ilgili Reuters’in aktardığı habere göre Eyfel Kulesi yanmadı. Fotoğraftaki görüntüler gerçeği yansıtmıyor. İlk olarak Facebook’ta paylaşılan fotoğraf kısa süre içerisinde diğer sosyal medyalarda da paylaşılmaya başlandı. Bu durum kısa süre içerisinde milyonlarca kişinin bu olaya inanmasına neden oldu.

Bunun dışında Eyfel Kulesi’nin resmi sitesinde herhangi bir yangın bildiriminin ya da haberinin bulunmadığı da öğrenildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ