Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin sunduğu Beyaz TV'deki 'Yeni Baştan' programında, yeni evli Tuğçe Hanım'ın açıklamaları izleyicileri şaşkına çevirdi. Tuğçe Hanım, eşiyle birlikte olamama sorununu ve yaşadığı sıkıntıları programa katılarak dile getirdi.

Eşini çok sevdiğini belirten Tuğçe Hanım, "Eşimle birlikte olamıyorum. Birkaç kez denedik ama bir türlü yapamadım. Bir keresinde acillik bile oldum. Serum yedim." şeklinde çarpıcı bir itirafta bulundu.

Bu durumun çevresine de yansıdığını dile getiren Tuğçe Hanım, eşinin ailesinin kendisine 'Sende cinler vardır. Büyü yapılmıştır.' şeklinde sözler sarf ettiğini ve bu yüzden hoca hoca dolaştıklarını açıkladı. Aralarındaki sorunların arttığını belirten Tuğçe Hanım, Esra Ezmeci'den yardım istedi.

Esra Ezmeci, Tuğçe Hanım'ın yaşadığı sorunun vajinusmus olarak değerlendirilebileceğini ve bu tür durumların ülkemizde sıkça rastlandığını belirtti. Psikolojik tedavisiz bu sorunun önlenemeyeceğini ifade eden Ezmeci, Tuğçe Hanım'a yardım etmek için gerekli desteği vereceğini dile getirdi.

Kaynak: Haber Merkezi