'Esra Erol'da' bu hafta Betül Yorulmaz'ın çarpıcı hikayesine odaklandı. Geçen yıl, eşinin kendisini aldattığını söyleyerek programa başvuran Betül, bu yıl tekrar katıldı. Ancak bu sefer, eski eşi Veysel Yorulmaz'ın "şüpheli bir şekilde" vefat ettiği haberiyle gündeme geldi. Betül, Veysel'in ölümünden sonra, "Betül'ün bedduası tuttu" yorumlarına neden olan bir geçmişe de dikkat çekti. Geçen yılki programda Betül, "Senin ölümün çok feci olacak" demişti; ilginç bir tesadüf olarak Veysel'in ölümü, bu cümlenin söylendiği tarihte gerçekleşti.

Esra Erol, "Bu arada asıl tesadüfü söylemeliyim. Betül 'Senin ölümün çok feci olacak. Benim gözyaşlarımla senin cenazeni yıkasınlar' cümlesini kurduğunda o tarih 21 Eylül 2023. Veysel'in hayatını kaybettiği tarih ise 21 Eylül 2024" diye konuştu.

Sazvs Wryf

Veysel'in ölüm sebebi ile ilgili çeşitli spekülasyonlar ortaya atıldı. Olay yerinde kalp krizi olarak değerlendirilen ölüm, görüntülerdeki anormalliklerle birlikte merak uyandırdı. Muhabir "Görüntülere bakıldığı zaman çok normal bir durum görünmüyor. Yürürken bir sıkıntı yaşadığı anlaşılıyor. Hatta duvara yaslanıp ayakta durmaya çalışıyor. Veysel Yorulmaz'ın ölümüyse ilgili bir sürü iddia dolaşıyor. İlk olay yerinde müdahalede kalp krizi olarak değerlendiriliyor. Ancak görüntülerin başına bakıldığında bir madde kullanmış gibi görünüyor" şeklinde anlattı.

Fbvfgb W3Ub

Özge isimli sevgilisi ise sosyal medyada eleştiriler aldı. Canlı yayında katılan bir izleyici, Özge’nin Veysel'in ölümünde rolü olduğunu öne sürdü.

Öte yandan Veysel'in evinden canlı yayın yapan Caner Toygar, evinin önünde Veysel'in kıyafetlerinin poşete doldurulup atıldığını gösterdi. Caner evin içerisinde yoğun bir nem ve kötü koku olduğunu anlattı.

4Egdc P5J4

Kaynak: Haber Merkezi