Genel

Esra Erol’da hayrete düşüren olay! Ablam kocama göğüslerinin fotoğrafını attı dedi…

Günlerdir kendisinden haber alınamayan Cennet isimli kadın, konuk olarak katıldığı Esra Erol’un programında ablası ve eniştesi hakkında çok konuşulacak iddialar öne sürdü…

Abone Ol

ATV ekranlarında Esra Erol’un sunumuyla seyirciyle buluşan gündüz kuşağı programına katılan Neslihan isimli kadın, 1 haftadır kayıp olan kardeşi Cennet Solak’ı bulmak için yardım talebinde bulundu.

4 yıldır evli olan ve 24 eylül salı günü akşamı ortadan bir anda kaybolan Cennet, günler sonra bir video yayınlayarak eşinin kendisine ihanet ettiğini ve bu yüzden evi terk ettiğini dile getirdi. Yayınladığı videoda “Neslihan seni affetmeyeceğim. Sen bana en büyük kazığı attın” ifadelerini kullanan Cennet, ablası Neslihan’ın göğüslerinin fotoğrafını kocasına yolladığını iddia etti. Stüdyoda şok etkisi yaratan bu sözler sonrası gözlerin çevrildiği Neslihan ise “Göğsümde bir kitle vardı. Eniştemin tanıdığı uzman vardı. Video istedi, videoları attığım için yanlış anlaşıldım” sözleriyle kendini savundu. Yayına bağlanan Cennet’in kocası da “Göğsünü attı, buradaki uzmana gösterdim. Sonra Neslihan hastaneye geldi. Cennet görünce kızdı. Sadece yaranın olduğu kısım vardı” ifadeleriyle Neslihan’ın sözlerini destekledi.

Daha sonra stüdyoya gelen Cennet, “Kocam defalarca ihanet etti. Kaçmadan 2 gün önce birileriyle iletişime geçti. Sözünde durmadı, yine aynısını yaptı. Ben hiçbirini istemiyorum. Hastalığını bahane ederek böyle bir şey yapamaz. Göğüslerini komple çekmiş. Doktor mu kendisi? Doktor önerebilirdi?” şeklinde konuştu. Cennet, ayrıca ablasının kocasıyla ilgili bir istismar iddiasında bulundu. Ablasına “Ben 11 yaşındayken senin kocan beni taciz etti siz niye beni korumadınız? Yanımda durmadınız? Bana nenem sahip çıktı. 13 yaşında yine taciz etti beni” şeklinde çarpıcı ifadeler kullandı. Cennet, tacize rağmen boşanmayan ablası Neslihan’a veryansın etti. Ablaları Rabia ve Neslihan ise Cennet’in Osman Köse isimli bir erkekle beraber olduğunu ileri sürdü.