ATV’nin gündüz kuşağında yayınlanan ‘Esra Erol’da’ her hafta olduğu gibi yine bu haftada milyonları ekran başına topladı.

Bu hafta programda katılan Mehmet Altun, uzun süredir ayrı olduğu 6 yıllık eşiyle yeniden barışmak istediğini belirterek Esra Erol'dan yardım talep etti. Eşi tarafından 15 kez aldatıldığını iddia eden Mehmet Altun, evliliğin sona erme noktasına gelmesinde kayınpederini suçladı.

Mehmet Altun'un eşi Rabia Altun, eşinin son olarak çocuklarının dadısıyla ilişkisi olduğuna dair mesajları yakaladığını açıkladı. Dadı Meryem'e ilişkin ortaya çıkan bir gerçek ise herkesi şaşırttı.

9 yıl hapis yatmış

Esra Erol, canlı yayında dadı Meryem’e dönerek, “Dün gece ihbar hattına bir mesaj geldi. Söylenene göre sen bu konuyla ilgili cezaevine girmişsin” diyerek suçunun ne olduğunu sordu. Meryem ise cezaevine girdiğini kabul ederek, "Evet, doğru. Cinayet suçundan 9 yıl cezaevinde yattım” dedi. Meryem’in ifadesi stüdyoda herkesi şoka uğrattı.

Esra Erol, Meryem’e “Geçmişte işlediğin cinayette mağdur olan kim? 8 yaşındaki bir kız çocuğu. Siz bu olaydan sonra çocuklara yaklaşmamalısınız” ifadelerini kullandı.

0X0 Esra Eroldaki Dadi Meryem Erkek Cikti Cocugu Gomup Cinsiyet Degistirmis 1712302300709

Dadı Meryem: 16 yaşındaydım

Dadı Meryem kendini savunarak, "Olay gerçekleştiğinde ben sadece 16 yaşındaydım. Olay tamamen kazaydı.” dedi.

Olayın ayrıntılarını anlatan Esra Erol, “8 yaşındaki Hasret, gömülü halde bulundu. Jandarma kendi aramalarında ıslak zeminde köpeklerle araştırma yapıyorlar. Kullanılmayan bir binada gömülü halde bulunuyor" şeklinde konuştu.

Cinsiyet değiştirmiş

Meryem’in geçmişte işlediği cinayette 16 yaşında Serkan isimli bir erkek olduğu ortaya çıkarken hapisten çıktıktan sonra cinsiyetini değiştirdiği anlaşıldı.

Kaynak: Haber Merkezi