22 Mayıs 2024 Sivrihisar / Eskişehir Elektrik Kesinti Haberi


Sivrihisar şehrinde yaşanan elektrik kesintisi hayatı olumsuz etkiliyor. Eskişehir'da belirli ilçelerde elektrik kesintisi yaşanmaya devam ediyor, bundan nasibini Sivrihisar ilçesi de aldı. Sivrihisar ilçesinde kesintinin ne kadar süreceği merak ediliyor. 22 Mayıs 2024 Sivrihisar / Eskişehir Elektrik Kesinti Haberi başlıklı haberimizde kesintinin detaylarını yazdık.


Eskişehir Sivrihisar için Planlanan Elektrik kesintisi süresi : 3 saat
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Eskişehir
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Sivrihisar
Duyuru: Sivrihisar İlçesindeki Kesintiden Etkilenecek Bölgeler MERKEZ - AŞAĞIKEPEN : AŞAĞIKEPEN SOKAK , HASTAVUK ÇİFTLİĞİ SOKAK , MUTTALIP YAYLASI SOKAK , VELEDLER YAYLASI SOKAK , VELEDLERE BAĞLI ANKARALILAR ÇİFTLİĞİ SOKAK MERKEZ - YEŞİLKÖY : , YEŞİLKÖY SOKAK MERKEZ - YUKARIKEPEN : , YUKARIKEPEN SOKAK yeni abone bağlantısı yapılacaktır.
Duyuru: Sivrihisar'taki Elektrik Kesintisinin Sebebi : Bakım onarım çalışmaları nedeniyle
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 22 Mayıs 2024 Çarşamba 10:00
Elektrik kesintisi bitiş saati : 22 Mayıs 2024 Çarşamba 13:00
Haber Kaynağı : OEDAŞ (Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.)
 


22 Mayıs 2024 Sivrihisar / Eskişehir Elektrik Kesinti Bilgisi


Eskişehir Sivrihisar ilçesinde bugün toplam 3 saat süreyle elektrik kesintisi yaşanıyor. Eskişehir genelinde farklı ilçelerde meydana gelen Elektrik Kesintisi arızaları ve kesintileri yaşam süreçlerini olumsuz etkiliyor, ve bu durumdan Sivrihisar de nasibini alıyor. Kesintinin ne kadar süreceği konusunda endişe ve merak hakimken, 2024-05-22 tarihli Eskişehir, Sivrihisar Elektrik Kesintisi ve Arıza Durumu haberimizde bu konuyla ilgili en güncel bilgileri ve ayrıntıları bulabilirsiniz.

Elektrik kesintisinin tahmini süresi : 3 saat
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Eskişehir
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Sivrihisar
Elektrik kesintisinden etkilenen yerler : MERKEZ - AHİLER : , AHİLER SOKAK MERKEZ - AYDINLI : , AYDINLI SOKAK MERKEZ - BENLİKUYU : , BENLİKUYU SOKAK MERKEZ - BENLİYAVER : , BENLİYAVER SOKAK MERKEZ - BUZLUCA : , BUZLUCA SOKAK MERKEZ - ÇANDIR : , ÇANDIR SOKAK MERKEZ - GÜLÇAYIR : , GÜLÇAYIR SOKAK MERKEZ - İLYASPAŞA : , İLYASPAŞA SOKAK MERKEZ - KURTŞEYH : , FETTAHOĞLU SOKAK , KURTŞEYH SOKAK MERKEZ - SIĞIRCIK : , SIĞIRCIK SOKAK MERKEZ - YENİDOĞAN : , YENİDOĞAN SOKAK MERKEZ - BUHARA : , BUHARA SOKAK yeni abone bağlantısı yapılacaktır.
Elektrik Kesintisi Nedeni : Bakım onarım çalışmaları nedeniyle
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 22 Mayıs 2024 Çarşamba 10:00
Elektrik kesintisi bitiş saati : 22 Mayıs 2024 Çarşamba 13:00
Haber Kaynağı : OEDAŞ (Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.)
 


22 Mayıs 2024 Odunpazarı / Eskişehir Elektrik Kesinti Bilgisi


Eskişehir Odunpazarı ilçesinde bugün toplam 1 saat süreyle elektrik kesintisi yaşanıyor. Eskişehir genelinde farklı ilçelerde meydana gelen Elektrik Kesintisi arızaları ve kesintileri yaşam süreçlerini olumsuz etkiliyor, ve bu durumdan Odunpazarı de nasibini alıyor. Kesintinin ne kadar süreceği konusunda endişe ve merak hakimken, 2024-05-22 tarihli Eskişehir, Odunpazarı Elektrik Kesintisi ve Arıza Durumu haberimizde bu konuyla ilgili en güncel bilgileri ve ayrıntıları bulabilirsiniz. 

Elektrik kesintisinin tahmini süresi : 1 saat
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Eskişehir
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Odunpazarı
Dikkat! Odunpazarı için Elektrik Kesintisi Olacak Bölgeler : MERKEZ - AKARBAŞI : AKİS SOKAK MERKEZ - DELİKLİTAŞ : , ASARCIKLI CADDE MERKEZ - KURTULUŞ : , BİLKAN SOKAK , CEREN SOKAK , ÇEVİKER SOKAK , ERGİ SOKAK , GAMGAM SOKAK , GÜNIŞIĞI SOKAK , GÜRE SOKAK , GÜRTUNCA SOKAK , HALK ÇARŞISI SOKAK , İNAL SOKAK , SANAYİ SOKAK , ŞENTÜRK SOKAK , TARLAİÇİ SOKAK , TAŞLICA SOKAK , ÜLKE SOKAK , ÜNALDI SOKAK , ÜZMEN SOKAK , VATAN CADDE , YOLVEREN SOKAK 22.05.2024 TARİHİNDE PLANLI BAKIM ÇALIŞMALARI NEDENİYLE 09:00 - 10:00 SAATLERİ ARASINDA ENERJİ KESİNTİSİ YAPILACAKTIR.
Dikkat! Odunpazarı'ta Elektrik Kesintisinin Sebebi : Bakım onarım çalışmaları nedeniyle
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 22 Mayıs 2024 Çarşamba 09:00
Elektrik kesintisi bitiş saati : 22 Mayıs 2024 Çarşamba 10:00
Haber Kaynağı : OEDAŞ (Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.)

Kaynak: Haber Merkezi