Genel

Esenler Erokspor-Yeni Malatyaspor maçı şifresiz nereden izlenir? Esenler Erokspor-Yeni Malatyaspor maçı canlı link

17 Ağustos 2024 tarihinde oynanması planlanan Esenler Erokspor ve Yeni Malatyaspor arasındaki karşılaşma ertelendi mi? Peki Esenler Erokspor-Yeni Malatyaspor maçı ne zaman? İşte detaylar...

Abone Ol

Esenler Erokspor ve Yeni Malatyaspor  arasındaki 17 Ağustos 2024 tarihinde oynanması planlanan karşılaşma ertelendi mi? Peki Esenler Erokspor-Yeni Malatyaspor maçı ne zaman? Detaylar haberimizin devamında...

Esenler Erokspor-Yeni Malatyaspor maçı ertelendi mi?

TFF 1. Lig'in 2. haftasında oynanması planlanan Esenler Erokspor-Yeni Malatyaspor maçı, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) kararıyla ileri bir tarihe ertelendi. Yeni Malatyaspor'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, maçın 17 Ağustos 2024 Cumartesi günü saat 19:15'te oynanmasının planlandığı ancak ertelendiği duyuruldu.

TFF'nin internet sitesinde de maç programında bu müsabakanın tarihinin "ertelendi" olarak güncellendiği belirtilmişti.

Ayrıca, TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Trendyol 1. Lig'in ilk haftasında Pendikspor karşısına çıkmayan Yeni Malatyaspor'u 3-0 mağlup saymış ve 3 puan silme cezası vermiştir.

Esenler Erokspor-Yeni Malatyaspor maçı ne zaman?

17 Ağustos 2024 Cumartesi oynanması ve TRT Avaz'da yayınlanması gereken Esenler Erokspor-Yeni Malatyaspor maçı ileri bir tarihe ertelendi. Maçın ne zaman oynanacağı ve hangi kanalda yayınlanacağı henüz belli değil.

TFF 1.Lig nedir?

Trendyol 1. Lig, Türkiye'nin ikinci seviye futbol ligi olarak bilinir ve sponsorluk anlaşması gereği "Trendyol 1. Lig" adıyla anılmaktadır. Ligde toplam 20 takım yer alır ve müsabakalar çift devreli lig usulüne göre oynanır.

2024-25 Sezonu Statüsü:

Düşme: Çift devreli lig müsabakaları sonunda, 17., 18., 19., ve 20. sıralarda yer alan dört takım, TFF 2. Lig’e düşer.

Yükselme: Çift devreli lig müsabakaları sonunda, 1. ve 2. sırayı alan iki takım doğrudan Süper Lig’e yükselir.

Play-Off: Çift devreli lig müsabakaları sonunda, 3., 4., 5., 6., ve 7. sırayı alan beş takım, Süper Lig'e yükselecek 3. takımın belirleneceği Play-Off Müsabakaları oynar:

Play-Off Eleme Turu: 3. sıradaki takım doğrudan Play-Off Finali'ne yükselir. 4. sıradaki takım, 7. sıradaki takım ile; 5. sıradaki takım, 6. sıradaki takım ile eşleşir. Bu müsabakalar tek maç eleme usulüne göre 4. ve 5. sıradaki takımların sahasında oynanır. Normal süre berabere biterse, 15'er dakikalık iki uzatma devresi oynanır ve eşitlik bozulmazsa penaltılarla sonuçlanır.

Play-Off Yarı Finali: Eleme turundan galip gelen takımlar, çift maç eleme usulüne göre eşleşir. İlk maç, puan sıralamasına göre daha altta bitiren takımın sahasında oynanır. İki maçta galibiyet veya beraberlik sayıları eşit olursa, toplamda daha fazla gol atan takım tur atlar. Atılan goller eşitse, ikinci maç sonunda uzatma devreleri oynanır ve eşitlik bozulmazsa penaltılarla sonuçlanır.

Play-Off Finali: Final müsabakası TFF tarafından belirlenen tarafsız sahada tek maç eleme usulüyle oynanır. Normal süresi berabere biterse, 15’er dakikalık iki uzatma devresi oynanır ve eşitlik bozulmazsa penaltılarla sonuçlanır. Kazanan takım, Süper Lig’e yükselen 3. takım olur.