Erzurum Büyükşehir Belediyesi Aile ve Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Kütüphane Haftası’nı düzenlediği özel bir programla taçlandırdı. Habip Baba Kütüphanesi’nde gerçekleştirilen etkinlik, öğrencilerin ve belediye ekiplerinin katılımıyla renkli anlara sahne oldu. Kitapların birleştirici gücünün ön plana çıktığı bu buluşma, okumanın ve paylaşmanın toplumsal değerini bir kez daha gözler önüne serdi.
Programa katılan öğrenciler, belediye ekipleriyle birlikte kitaplar etrafında bir araya geldi. Etkinlik boyunca okuma saatleri düzenlendi, sohbetler edildi ve kitapların açtığı ortak dünyada keyifli paylaşımlar yaşandı. Kelimelerin insanları birleştirdiği bu özel günde, katılımcılar hem öğrenmenin hem de birlikte büyümenin tadını çıkardı. Belediye ekipleri, öğrencilerle geçirdikleri bu anlamlı zamanın, kütüphanelerin sadece bilgi deposu değil, aynı zamanda birer buluşma noktası olduğunu gösterdiğini ifade etti.
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu. Aile ve Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Kütüphane Haftası kapsamında gerçekleştirilen bu programın, okuma alışkanlığını teşvik etmek ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmek adına önemli bir adım olduğunu vurguladı. Müdürlük, benzer etkinliklerle farkındalık yaratmaya ve şehirdeki kültürel hayatı zenginleştirmeye devam edeceklerini belirtti.
Habip Baba Kütüphanesi’nin sıcak atmosferinde geçen bu kutlama, katılımcıların yüzlerinde tebessüm bırakırken, Erzurum’da kitap sevgisinin yaygınlaşması için atılan adımlara bir yenisini ekledi. Belediye, ilerleyen dönemlerde de bu tür projelerle toplumun her kesimine ulaşmayı ve kütüphaneleri yaşamın merkezi haline getirmeyi hedefliyor.