Genel

Ece Sükan'ın yeni pozları can yaktı! Ece Sükan hayranları tıklama rekorunu patlattı

Ünlü oyuncu ve moda ikonu Ece Sükan, Netflix'in popüler dizisi Terzi'deki başarısının ardından, Instagram'da bornozlu bir pozla gündeme geldi. Sükan'ın derin bacak dekoltesi hayranlarından büyük beğeni topladı.

Abone Ol

Ece Sükan, dikkat çeken tarzı ve başarılı oyunculuğu ile adından sıkça söz ettiren bir isim. Son olarak Netflix'in sevilen dizisi Terzi'de 'Suzi' karakteriyle ekranlara gelen Sükan, şimdi de Instagram'da verdiği cesur poz ile gündemde.

Oyuncu, bornozlu bir fotoğrafını "Hazırlık zamanı" notu ile 237 bin takipçisiyle paylaştı. Fotoğrafta Sükan'ın derin bacak dekoltesi dikkat çekti. Paylaşım, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Hayranları, "Asla yaşlanmayacaksın", "Çok tatlısın", "Çok güzel" gibi iltifatlar yağdırdı.

1977 Ankara doğumlu Ece Sükan, TED Ankara Koleji'ndeki eğitiminin ardından Devlet Opera Balesi'nde bale eğitimi aldı ve burada sahne aldı. 1998 yılında ODTÜ Psikoloji Bölümü'nden şeref öğrencisi olarak mezun olan Sükan, aynı yıl "Best Model of Turkey" üçüncüsü oldu ve profesyonel mankenlik kariyerine başladı.

Televizyonda sunuculuk ve seslendirme işleri yapan Sükan, 2000 yılında Marie Claire dergisinde moda editörlüğüne başladı ve bu alanda birçok projeye imza attı. Oyunculuk kariyerinde de 24 Saat, Haziran Gecesi ve Kızım Nerede gibi dizilerde rol alan Sükan, son olarak Terzi dizisiyle ekranlara döndü.