Bölgesel

DSİ 22. Bölge Müdürü Fatih Kişi Trabzon'daki Taşkın Kontrol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

DSİ 22. Bölge Müdürü Trabzon'da Devam Eden Taşkın Kontrol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Abone Ol

Devlet Su İşleri (DSİ) 22. Bölge Müdürü Fatih Kişi, Trabzon’un Ortahisar, Akçaabat ve Araklı ilçelerinde devam eden taşkın kontrol çalışmalarını yerinde inceledi. Trabzon genelinde devam eden 47 adet taşkın kontrol inşaatı ile taşkın risklerinin azaltılması hedefleniyor.

Ortahisar ilçesinde Zuzula Deresi üzerindeki çalışmaları denetleyen Bölge Müdürü Kişi, ardından Akçaabat ilçesinde tamamlanma aşamasında olan köprü inşaatını ziyaret etti. Kişi, burada yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra Araklı ilçesine geçti. Araklı’da Karadere Deresi'nde yürütülen dere tanzimi çalışmalarını inceleyen Kişi, sahada görevli teknik personelden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

İncelemeleri sırasında Bölge Müdürü Kişi'ye, Bölge Müdür Yardımcısı Deniz Kenanoğlu, Trabzon Şube Müdürü Ahmet Alper Kaya ve teknik ekip eşlik etti.

DSİ 22. Bölge Müdürlüğü, Trabzon il genelinde devam eden projelerle taşkın risklerini azaltmaya ve bölgedeki su kaynaklarını daha verimli hale getirmeye yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.