Artvin’de, "Doğası ve Boğası ile Artvin" konulu resim sergisi, İl Kültür ve Turizm Müdürü Yunus Emre Aytekin, İl Müdürü Vekili Hayati Güneri, Gençlik Merkezi Müdürü Tuba Eroğlu, Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Tülay Yılmaz Özdemir, gençlik liderleri ve gençlik çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Serginin açılışında konuşan İl Müdürü Vekili Hayati Güneri, "Sergimizde her ilçemizden bir gencimizin Artvin’in doğası ve boğası ile ilgili fikrini yansıttığı resmi var. Bu birlikteliği boğa güreşlerine yansıtalım istedik. Artvin’de boğa güreşlerini sadece bir arena sporu olarak değil, kültür ve sanat etkinlikleri içinde yer aldığını göstermek için bir farkındalık oluşturduk. Önümüzdeki yıllarda daha güzel etkinliklerle devam edeceğiz" dedi.

Dereceye giren eserlerin sahiplerine ödülleri, serginin ikinci günü olan 17 Ağustos Cumartesi günü Kafkasör Arena’da verilecek. Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, etkinliğin sosyal medya hesaplarından duyurular yaparak, sanatseverleri ve ilgilileri bilgilendiriyor.

Kaynak: Haber Merkezi