Sosyal medyada motosiklet tutkusuyla ve sürerken çektiği videolarıyla tanınan fenomen Deniz Servan Narin'in motor kazası geçirdiği haberi hayranlarını derin bir üzüntüye boğdu. Son dönemde hem TikTok'ta hem de Instagram'da en çok aranan ve konuşulan konulardan biri olan Deniz Servan'ın motor kazasıyla ilgili haberler dikkat çekti. Ancak gerçekten Deniz Servan motor kazası mı geçirdi? İşte, Deniz Servan'ın sağlık durumu hakkında bilgiler.

Deniz servan kaza mı geçirdi?

Resmi bir açıklama ya da haber olmamasına rağmen, Deniz Servan Narin'in motor kazası geçirdiği iddiası, sevenlerinin endişesine sebep oldu. Diğer kullanıcıların yorumları arasında, Deniz Servan'ın kolunda ciddi hasar olduğunu belirtenler olduğu gibi, sadece bir kaza geçirdiği ve sağlık durumunun iyi olduğunu paylaşanlar da bulunuyor. Ancak son olarak 2 gün önce Instagram hesabından bir paylaşım yapan Deniz Servan'ın kaza geçirip geçirmediği hakkında henüz kendisinden bir açıklama gelmedi. Bir TikTok kullanıcısı, Deniz Servan'ın ailesinden motor kazası hakkında bilgi aldığını belirterek, "aslını ailesinden öğrendim kopma vs yok durumu da ağır değil ameliyat da yok" dedi.

Deniz Servan kimdir?

Deniz Servan Motor sürerken çektiği videolarla ünlenmiştir. Yüksek hız yapması nedeniyle birçok kişi tarafından kural ihlali yaptığı gerekçesiyle eleştirilmiştir.

Kaynak: Haber Merkezi