Bölgesel

Dadaşlık Ruhu Sahada: Erzurumspor'dan Bir Zafer Daha!

Mehmet Sekmen: "Zafer, Takım Ruhu ve Taraftar Desteği ile Geldi!"

Abone Ol

Şanlı ve şerefli Erzurumspor, bu hafta da futbolseverleri gururlandırdı. Takım, sahada gösterdiği üstün performansla bir kez daha Dadaşlık ruhunu yansıttı. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, galibiyetin ardından futbolcuları ve teknik ekibi yürekten tebrik etti.

Başkan Sekmen, yaptığı açıklamada, "Sahada terinin son damlasına kadar mücadele eden, Dadaşlık ruhunu her an yansıtan tüm futbolcu kardeşlerimizi yürekten tebrik ediyorum. Erzurum’un bu asil ruhunu ve mücadele azmini bir kez daha sahaya koyduk. Her bir futbolcumuzun gösterdiği gayret, taraftarlarımızın desteğiyle birleşince zafer kaçınılmaz oldu" dedi.

Başkan Sekmen, ayrıca kulüp yönetimi, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlarla birlikte daha nice zaferlere ulaşmayı umut ettiklerini belirterek, "Bu galibiyetin devamını diliyor, hep birlikte daha büyük başarılara imza atmayı temenni ediyorum. Kulüp Başkanımız Ahmet Dal kardeşim, Teknik Direktörümüz Hakan Kutlu kardeşim, yönetimimiz, teknik heyetimiz ve futbolcularımızı yürekten tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Erzurumspor'un bu başarısı, sadece futbol takımının değil, tüm şehrin gururu oldu. Taraftarlar, takımlarını desteklemeye devam ederken, gelecek maçlarda daha büyük başarılar elde etme umuduyla bekliyor.