CZN Burak ismiyle tanınan Burak Burak Özdemir, Cannes Film Festivali’nde kırmızı halıda yürümüştü. CZN Burak’ın Cannes’a gitmesi olay olurken genç fenomene çok sayıda olumsuz yorum gelmişti. Kendisine yapılan yorumlara isyan eden CZN Burak, konuyla ilgili bir açıklama yaparak sessizliğini bozdu. Türkiye’de en yüksek takipçili Instagram hesabına sahip olduğunu söyleyen genç fenomen, ‘Niye böyle yaptıklarını anlamıyorum’ dedi.

CZN BURAK’A CANNES TEPKİSİ

Cannes Film Festivali’nde kırmızı halıda yürüyen ünlü Şef ve sosyal medya fenomeni CZN Burak’a tepki dolu yorumlar geldi. Sosyal medyada gündem olan bu konuda yapılan yorumlar herkesi şaşırttı. Ünlü fenomenin bu büyük organizasyonda yer alması büyük yankı uyandırırken ‘Bir kebapçının orada ne işi var’ şeklinde yorumlar yapıldı. Kendisine gelen olumsuz yorumlara isyan eden CZN Burak, bu yorumlara tepki gösterdi.

‘BENİ NİYE BU KADAR ÜZÜYORLAR ANLAMADIM’

Türkiye’nin en yüksek takipçili Instagram hesabına sahip olduğunu söyleyen CZN Burak, ‘Bazı insanlar neden böyle yapıyor anlamıyorum. Şu anda Türkiye’de en yüksek takipçili Instagram hesabına sahibim. Beğenirsin, beğenmezsin. Kimseye bir yanlış, terbiyesizlik yapmıyorum. Bu gerçeği değiştiremezsiniz. Davet ettiler geldik, kırmızı halıda yürüdük, film izledik, ödül aldık, dönüyoruz. Ama niye böyle yaptıklarını anlamıyorum. Hakikaten çok kötü yorumlar yazılıyor. Beni niye bu kadar üzüyorlar anlamadım.’ dedi.

Kaynak: Haber Merkezi