Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize’de düzenlenen Ayder Yaylası Koruma ve Yenileme Projesi, İl Geneli Kentsel Dönüşüm ve Afet Konutları Anahtar Teslimi ve Toplu Açılış Töreni’nde konuşma yaptı. Yapılan konuşmanın ardından Çayeli’nin Büyükköy Beldesinin doğalgaza kavuşması ile ilgili taleplerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletilmesi üzerine afet konutları anahtar teslim töreninde Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar'a talimat verdiği belirtti. 

EN KISA ZAMANDA ÇALIŞMALAR BAŞLAYACAK!

Konu ile ilgili müjdeli haberi duyuran Büyükköy Belediye Başkanı Hamza Saruhan; “Daha önce müjdesini verdiğimiz Büyükköy Beldemizin doğalgaza kavuşması ile ilgili hemşehrilerimizinde talepleri üzerine Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan afet konutları anahtar teslim töreninde Enerji Bakanımız Sayın Alparslan Bayraktar'a konu ile ilgili talimatlarını vermiştir. Törenin ardından görüştüğüm Enerji Bakanımız, en kısa zamanda Büyükköy Beldemizin doğalgaz çalışmalarını başlatacaklarını ifade etmiştir. Beldemize hayırlı uğurlu olsun”

Saruhan; “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a beldemize kazandırdığımız eser ve hizmetlere vermiş olduğu destekler için ve bugün vermiş olduğu doğalgaz talimatı için Büyükköy Beldem ve hemşehrilerim adına teşekkürlerimi arz ettim” şeklinde açıklamada bulundu.

Muhabir: ALİ TÜYLÜOĞLU