Bölgesel

Çoruh Yurdu'ndan Seyitler Toki Şehit Onur İlhan İlkokuluna Ziyaret: Hayaller Gerçek Oluyor!

Çoruh Yurdu Hayalleri Gerçekleştiriyor: Seyitler Toki Şehit Onur İlhan İlkokulu'nda Renkli Etkinlikler

Abone Ol

Çoruh Yurdu, "Hayaller Gerçek Olsun" projesi kapsamında Seyitler Toki Şehit Onur İlhan İlkokulunu ziyaret ederek minik öğrencilerle birlikte unutulmaz bir gün geçirdi. Ziyarette birbirinden renkli etkinlikler düzenlendi, kitaplıklar teslim edildi ve bol bol kitap okundu.

Etkinlikte kitap ayracı yapma ve boyama, yüz boyama, şiir okuma gibi keyifli aktiviteler gerçekleştirildi. Minik öğrenciler gönüllülerle birlikte doyasıya eğlenirken, el yapımı kurabiyelerle de mutlu oldular.

Ziyaretin önemli bir kısmını da oluşturan geri dönüşüm malzemelerinden yapılmış kitaplıklar, okulun kütüphanesine teslim edildi. Gençler, gönüllülerin bağışladığı kitapları özenle raflara yerleştirerek kütüphaneyi zenginleştirdiler.

Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün de desteğiyle gerçekleştirilen bu anlamlı projede, hem çocuklar keyifli vakit geçirdi hem de kütüphanelerine yeni kitaplar kazandırıldı. "Hayaller Gerçek Olsun" projesi kapsamında gerçekleştirilen bu tür etkinlikler, umutları yeşerterek geleceğe yatırım yapmaya devam ediyor.