Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lideri Özgür Özel, 24 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep’te "Fıstık Mitingi" düzenleyecek. Mitingin programı belli olurken, Özel miting öncesi Diyarbakır, Batman ve Mardin’i ziyaret edecek. Mardin’e gelecek olan Özel’in Mardin Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Ahmet Türk ile bir araya gelmesi bekleniyor. 

Ahmet Türk ile görüşmesinin yanı sıra vatandaşlarla da tarihi Mardin'de buluşması beklenen Özel, çiftçileri de ziyaret edecek.

CHP'nin işçiler, çiftçiler, sanayiciler ve üreticilerin sorunlarına dikkat çekmek için başlattığı mitingler kapsamında bölgeye gelmesi beklenen Özgür Özel'in burada ekonomik sorunlara ilişkin temaslarda bulunması bekleniyor.

CHP, öğretmenlerin sorunlarına dikkat çekmek için “ Eğitim Mitingi”, emeklilerin sorunlarına dikkat çekmek için “Emekli Mitingi”, Rize'de çay üreticilerinin sorunlarına dikkat çekmek için “Çay Mitingi”, hububat fiyatlarının düşük açıklanmasına tepki göstermek için Tekirdağ-Hayrabolu’da “Buğday Mitingi”, Gebze’de “Geçinemiyoruz” sloganıyla düzenlenen “Emek Mitingi” ve fındık üreticisinin sorunlarına dikkat çekmek için Ordu’da “Fındık Mitingi” düzenlemişti. 

Kaynak: Haber Merkezi