Özel, yerel seçimlere sayılı günler kala halkın beklentilerini dinleyerek, Artvin'in eğitim konusundaki başarısızlığına dikkat çekti.

Özel, konuşmasında Artvin'in eğitimdeki zorluklarına değinerek, "Kimseyi karınca gibi ezdirmeyiz, karıncanın kardeşi vardır, onun da adı CHP'dir" ifadelerini kullandı. Artvin'in eğitimdeki başarısızlığını vurgulayan Özel, bu konunun öncelikli mesele haline getirileceğini belirterek, CHP'nin Artvin Belediye Başkan adayı Bilgehan Erdem'in halkın beklentilerine cevap vereceğini söyledi.

Cerattepe'de altın madenine karşı verilen mücadeleye destek veren Özel, "Şu anda burada siyanür yoksa bu mücadele sayesinde ama bu maden bambaşka bir niyet için hepiniz biliyorsunuz. Bu maden açık ocağa dönüştürülmeye çalışılıyor" şeklinde konuştu. Özel, iktidarı eleştirerek, "Birileri Artvin'in ipini çekmeye geliyor. Biz olursak kimse işsiz kalmaz, kimsenin düzeni bozulmaz. Artvin'e asit yağmurları yağmasına izin vermeyiz. Kimsenin oyları bölmeye ve Artvin halkına ihanet etmeye hakkı yoktur" diye ekledi.

Kaynak: Haber Merkezi