Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) "İkinci Yüzyılda Değişim Kurultayı" başlıklı 20. Olağanüstü Tüzük Kurultayı sona erdi. Kurultayda söz alan CHP Çayeli İlçe Başkanı Hızır Efe Kadıoğlu; “Burada Mustafa Kemal Atatürk’ün partisinde kimse sandalyesini kaybettim diye bağırmaya başlamasın. Benden fazla kimse bağıramaz” dedi.

CHP Çayeli İlçe Başkanı Kadıoğlu konuşmasında; “Eskiden genel merkezde görev yapan arkadaşlarımız burada özgürlükçü konuşmalar yapıyorlar. Oysaki kendileri görevdeyken bu tüzük burada yine gelmişti. Neden o zaman bu şekilde özgürlükçü konuşmalar olmadı. Neden o zaman örgüt denilmedi. Şimdi örgüt var burada. Ben Rize Çayeli ilçesinden geliyorum. Burada biz olduğumuz için mi örgüt tenkit ediliyor. Ben o zaman da delegeydim. O zaman bu dediklerini yazıp söyleseniz” dedi.

Şimdi il başkanı var, ilçe başkanı var, parti var diyen Kadıoğlu; “Şimdi burada yalandan yere muhalefet yapmak için muhalefet yapmayalım arkadaşlar. Burada Mustafa Kemal Atatürk’ün partisinde kimse sandalyesini kaybettim diye bağırmaya başlamasın. Benden fazla kimse bağıramaz” dedi.

Muhabir: HALİL İBRAHİM SAKLI