Bölgesel

ÇEYREK FİNAL HEYECANI DEV EKRANDA

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden Milli Takıma Destek: Çeyrek Final Meydan Parkı'nda Canlı İzlenecek!

Abone Ol

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda milli takımımızın çeyrek final mücadelesini büyük bir coşkuyla kutluyor. Taraftarlar, Meydan Parkı Atatürk Alanı’na kurulacak dev ekranla birlikte Hollanda ile karşılaşacak Türkiye’ye destek vermek için bir araya geliyor.

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda adını çeyrek finale yazdıran milli takımımız, cumartesi akşamı Hollanda'yla kıyasıya bir mücadeleye çıkacak. Trabzon Büyükşehir Belediyesi, bu önemli karşılaşma öncesinde Meydan Parkı Atatürk Alanı’nda dev ekran kurarak taraftarlara unutulmaz bir futbol deneyimi sunacak. Saat 22:00’da başlayacak olan Türkiye-Hollanda maçı için tüm futbolseverler büyük ekranda buluşmaya davet edildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, konuyla ilgili olarak şunları dile getirdi: "Milli takımımız, Avrupa Şampiyonası'nda büyük bir azim ve kararlılıkla ilerliyor. Trabzon olarak bizler de bu coşkuya ortak olmak ve milli takımımıza destek vermek için Meydan Parkı'nda bir araya geliyoruz. Dev ekranda maç izleyerek, Türkiye-Hollanda çeyrek final heyecanını omuz omuza yaşamak istiyoruz."

Meydan Parkı'nda kurulacak dev ekran, futbol tutkunlarını bir araya getirerek milli takımımıza olan desteği en üst düzeyde hissettirecek.