Spor

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Palut: İstediklerimizi yapamadık ama golleri bulduk

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut’tan Antalyaspor maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Abone Ol

Teknik Direktör İlhan Palut, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında karşılaştığı Antalyaspor maçı sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

Teknik Direktör İlhan Palut yaptığı açıklamada çok zorlu bir periyottan çıkmak için kazanmaya ihtiyaçlarının olduğunu vurguladı.

Kazanırken iyi oyun oynamayı istediğine işaret eden Palut, “Ama bugün önceliğimiz kazanmaktı. Ligde kaybettiğimiz beş maçta Galatasaray maçı hariç bundan çok daha iyi oynadık. Futbol böyle bir oyun bugün istediklerimizi yapamadık ama golleri bulduk. Son dakikalarda gol yedik ve kalan dakikalar stresliydi.” dedi.

Galibiyete ihtiyaç duyduğuma dikkat çeken Palut, “umuyorum bu galibiyet stresi azaltacak, bir özgüven getirecek, daha önce oynadığımız iyi oyunları oynayarak skorlar alacağız. Halen beş maç kaybettiğimiz için çok içerdeyiz. Bunlardan daha bir tanesini telafi edebildik. Devam etmemiz lazım. Orta ve uzun vadede daha iyi oynamamız lazım. Güzel sonuçları buna eklememiz lazım.” diye konuştu. 

Takımda yaşanan sakatlıklar olduğunu hatırlatan Palut, şöyle devam etti:

“Ali Sove’nin iki haftadır kasa rahatsızlığı var. Onunla oynamaya devam ediyor. İdmanlarda zorlandı. Olawoyin, adalesinde stadda yaptığımız antrenmanda adalesinde rahatsızlık hissetti. Bugün onu kullanmadık. Ghezall’ın durumunu biliyorsunuz. Homer Alanyaspor maçında sakatlandı. Bazı oyuncular üzerinden tercihimiz oldu. 25 kişi ile çalışıyoruz. Her biri her an oynayabilir.”