Genel

Çaykur Rizespor - Shakhtar Donetsk (CANLI İZLE)! Taraftarium24 Selçuksports Golvar TV Canlı Maç Linki Şifresiz

Çaykur Rizespor ve Shakhtar Donetsk karşı karşıya geliyor. Maçı takip etmek isteyenler ise karşılaşmanın başlangıç saatine odaklandı. Çaykur Rizespor ve Shakhtar Donetsk maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin detaylar…

Abone Ol

Çaykur Rizespor, son dönemde istikrarsız performans sergileyen bir takım. Özellikle savunma zaafları ve deplasman maçlarındaki başarısızlıkları dikkat çekiyor. Shakhtar Donetsk ise daha istikrarlı ve güçlü bir performans sergiliyor. Savunmada yaşadıkları bazı sıkıntılara rağmen genel olarak formdalar. İki takımın önlerindeki hazırlık maçları, sezon öncesi form durumlarını değerlendirmek açısından önemli fırsatlar olacak.

Çaykur Rizespor – Form Durumu

Çaykur Rizespor, son dönemde karışık bir performans sergiliyor. Son 10 maçlarında 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldılar. Ancak, Başakşehir, Beşiktaş ve Pendikspor gibi güçlü rakiplere karşı deplasmanda alınan mağlubiyetler, takımın savunma zaaflarını ortaya koyuyor. Özellikle son maçlarda alınan mağlubiyetler ve beraberlikler, takımın istikrarını etkiledi. Önlerindeki A. Klagenfurt hazırlık maçı ve Başakşehir TSL maçı, takımın formunu tekrar bulması için önemli fırsatlar olacak.

Shakhtar Donetsk – Form Durumu

Shakhtar Donetsk, son dönemde oldukça güçlü ve istikrarlı bir performans sergiliyor. Son 10 maçlarında 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldılar. Ancak, Polessya’ya karşı alınan 2-0’lık mağlubiyet ve hazırlık maçlarında Sarajevo’ya karşı alınan 4-1’lik mağlubiyet, takımın zaman zaman savunma zaafları yaşadığını gösteriyor. Hajduk Split ve Backa Topola ile yapılan hazırlık maçlarında alınan beraberlik ve galibiyetler, takımın genel formunu koruduğunu gösteriyor. Önlerindeki Beşiktaş ve Dinamo Zagreb hazırlık maçları, takımın yeni sezon öncesi formunu test etmesi açısından önemli olacak.

ÇAYKUR RIZESPOR VE SHAKHTAR DONETSK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK? 

Çaykur Rizespor- Shakhtar Donetsk hazırlık maçında iki takım 14 Temmuz Pazar günü saat 18:00’de karşı karşıya gelecek.

MUHTEMEL İLK 11’LER:  

Çaykur Rizespor

  1. Tarık Çetin
  2. Husniddin Aliqulov
  3. Casper Hojer
  4. Anıl Yaşar
  5. Taha Şahin
  6. Jonjo Shelvey
  7. Muammer Sarıkaya
  8. Mithat Pala
  9. Martin Minchev
  10. Adolfo Gaich
  11. Ibrahim Olawoyin

Shakhtar Donetsk

  1. Denys Tvardovskyi
  2. Giorgi Gocholeishvili
  3. Pedrinho
  4. Yaroslav Rakitskiy
  5. Artem Bondarenko
  6. Novatus Dismas
  7. Yehor Nazaryna
  8. Marlon Gomes Claudino
  9. Lassina Traore
  10. Maryan Shved
  11. Kevin