Spor

Çayelispor’dan mutlu son!

Sezonun son maçında Arhavi 08'a misafir olan ligin şampiyonu Çayelispor sahadan 5-0 lık skorla ayrılarak ligi galibiyet ile tamamladı.

Abone Ol

Bölgesel Amatör Ligi 10. Grupta şampiyon olan Çayelispor son maçında deplasmanda Arhavi 08 ile karşılaştı. Yeşil beyazlı ekip sahadan 5-0 galip ayrıldı.

Türkiye Bölgesel Amatör ligi 26. Hafta müsabakasında şampiyonluğunu ilan eden Çayelispor deplasmanda Arhavi 08’i 5-0 gibi farklı skorla mağlup etti.

Arhavi İlçe Stadında oynanan müsabakanın ilk yarısında 10. Dakikada Halil İbrahim ile 1-0 öne geçen Çayelispor 38. Dakikada Muharrem ile bir gol daha bularak ilk yarıyı 2-0 galip tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci yarsında da etkili oyununu sürdüren Çayelispor 61 ve 75’de Muhammed Ali ile maçı 4-0’a getirdi. Karşılaşmanın 80. Dakikasında Çayelispor’un golcüsü Halil İbrahim bir kez daha sahneye çıkarak maçın skorunu belirledi ve karşılaşmadan 5-0 galip ayrıldı.

Maçın ardından Çayelisporlu futbolcular takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlarına giderek şampiyonluğu bir kez daha kutladı.