Smart Holding Çayelispor, kendi sahasında oynadığı karşılaşmada Beykoz İshaklıspor’u 3-2 yenerek evinde ilk galibiyeti elde etti.

Karşılaşmanın ilk yarısında Beykoz İshaklıspor’un kalecisi Gürkan’ın kırmızı kartla oyun dışında kalmasının ardımdan 10 kişi kalan rakibine karşı 40. Dakikada Musa Eren’in ayağından kazandığı golle Çayelispor devreyi 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda yağmurun etkisi ile Çayelispor rakip kaleye baskı kursa da gol bulamadı ve 78. Dakikada Emir’in golü ile Beykoz İshaklıspor beraberliği yakaladı. Golü yedikten 3 dakika sonra Çayelispor Kadir Enes ile bir kez daha öne geçti. 90+2’de Muhammet Ali ile bir gol daha bulan Çayelispor 3-1 öne geçtiği müsabaka bu skorla bitecek diye beklenirken 90+4’de yeşil beyazlı Batuhan’ın kendi kalesine attığı golle karşılaşma 3-2’lik skorla tamamlandı.

Bu skorla Çayelispor puanını 9’a çıkararak 11’inci sıraya yükseldi. Yeşil beyazlılar önümüzdeki hafta deplasmanda Nevşehir Belediyespor ile karşılaşacak.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

Dakika 16: Beykoz İshaklıspor’un kalecisi Gürkan  ceza alanı dışında eliyle müdahalesi sonrası kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Dakika 23: Sol kanatan Sinan güzel ortasına Hakan’ın vuruşu kalecide kaldı

Dakika 37: Sağ kanattan yapılan ortada ceza alanı içerisinde topu önünde bulan Çayelisporlu Mehmet Aytemiz’in vuruşu üsten dışarıya çıktı.

GOL Dakika 40:  Çayelisporlu Musa Eren ceza alanı içerisinde bulduğu topu düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi.

Dakika 45:  İshaklıspor atağında Furkan'ın ceza alanı dışından sert vuruşu direkten döndü.

İlk yarı sona erdi

Dakika 58: Ceza alanı dışında topla buluşan Çayelispor’un kaptanı Ertuğrul un vuruşunda top az farkla dışarıya çıktı

Dakika73: Çayelispor kullandığı köşe vuruşunda ceza alanında önüne düşen topu Mert gole çeviremedi.

GOL Dakika 77: İshaklıspor da Emir ceza alanı içerisinde bulduğu pozisyonda çaprazdan vuruşunda golü buldu. Karşılaşma 1-1 oldu.

GOL Dakika 81: Sol kanattan serbest vuruş kullanan Sinan’In ceza alanına yaptığı ortada topla buluşan Kadir Enes güzel vuruşla golü kaydederek takımını 2-1 öne geçirdi.

GOL Dakika 90+2: Çayelisporlu Muhammet Ali ceza alanı içerisinnde düzgün vuruşla skoru 3-1 yaptı.

GOL Dakika 90+4: İshaklıspor son dakikalarda Çayelispor ceza alanında baskı kurarken Batuhan kalecisiyle anlaşamayınca kendi kalesine gol attı.

Karşılaşma 3-2 Çayelispor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

Muhabir: HALİL İBRAHİM SAKLI