Yaz Kur'an kursunda devam eden çocuklar hem dini ve hem manevi hem de sosyal açıdan gelişmelerine katkı sağlamak amacıyla, Çayeli Müftülüğünün öncülüğünde düzenlenen bu turnuva final müsabakalarıyla beraber dereceye giren camilere kupa ve madalyaları takdim edildi.

Çayeli İlçe Stadında Yaz Kuran Kursları Arası Futbol Turnuvasında final müsabakasında Sahil Camii Kuran Kursu şampiyon oldu. Çayeli Kaymakamı Sertaç Kırçuval ve Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi maçın sonunda kazanan takıma kupa ve hediyelerini takdim ederek tebrik ettiler.

Futbol turnuvasına Çayeli Kaymakamı Sertaç Kırçuval, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, Çayeli İlçe Müftüsü Ali Fuat Baycan, Çayeli Gençlik Spor Müdürü Muhammet Yılmaz, Çayeli İlçe Vaizi Davut Şentürk, Çayeli Müftülük Şube Müdürü Kazım Genç, Çayeli Müftülük Gençlik Koordinatörü Yunus Şeker, Manevi Danışman Ali Sipahioğlu ve Din görevlileri katıldı.

Çayeli İlçe Müftülünden yapılan açıklamada; “Bu turnuvanın yapılmasında katkı sunan ilce müftülüğümüze, Gençlik Spor ilçe Müdürlüğümüze, organize'nin başında bulunan Gençlik Spor müdürümüz Muhammet Yılmaz hocamıza ve Gençlik koordinatörümüze teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Muhabir: REYHANE YAZICI TÜYLÜOĞLU