Programa Rize İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şahin, Türkiye Maarif  Vakfı Denetim ve Rehberlik Daire Başkanı  Osman Demirgül, Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Bahtiyar Tolunay, Rize İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Aşçı, eğitim görevlileri ve kursiyerler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Çayeli Hizmetiçi Eğitim Enstitüsüsü Müdürü Hızır İlyas Ölker: “Sayın İl Milli Eğitim Müdürüm, Saygıdeğer misafirlerimiz hepiniz hoş geldiniz. Bizler tüm idareci kadro ve çalışanlarımız ile birlikte sizleri en güzel şekilde ağırlamaya; gerek eğitim sürecinin verimli bir şekilde geçmesi gerekse sosyal ve kültürel aktiviteler ile sizleri mutlu etmek için gayret sarf edeceğiz. Sizlerden Bakanlığımızın Enstitümüzün değerlendirilmesi için hazırladığı ve odalarınızda bulunan karekod sistemini okutmanızı ve gerekli değerlendirmeyi yapmanızı özellikle rica ediyoruz.“ ifadelerini kullandı.

Eğitim Yönetimi kursunun Eğitim Yöneticisi Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Öğretmeni Ahmet Turan ve STEM Eğitici Eğitimi Eğitici Kursu Eğitim Yöneticisi Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Bahtiyar Tolunay kurs ve seminerler hakkında kısa bilgilendirme yaptılar.

Son olarak Rize İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi söz alarak misafirlere hoş geldiniz dileklerinde bulundu.

Rize’nin eğitimi, sosyal ve kültürel özellikleri ile doğal güzellikleri hakkında kısa bir bilgi sunan Tüfekçi, verimli bir eğitim süreci dilekleriyle konuşmalarına son verdi.

Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

8-12 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek olan STEM Eğitici Eğitimi Kursunda 5 eğitim görevlisi ile 41 kursiyere; Eğitim Yönetimi Seminerinde ise 8 eğitim görevlisi ile 60 katılımcıya ev sahipliği yapılacak.

Muhabir: REYHANE YAZICI TÜYLÜOĞLU