Çayeli Muhtarlar Derneğinde düzenlenen kermes 4-6 Ekim tarihleri arasında faaliyet gösteriyor. Çayelili vatandaşların yoğu ilgi gösterdiği kermes yarın son bulacak

Hayır sever gönüllü Sezgin Çorbacı, “Rize’nin Çayeli ilçesinde hayırlı bir iş için toplandık. 11 aylık bir bebeğimiz var SMA hastası doğduğundan 9 gün sonra tanısı konuldu. SMA tıp1 ölümcül kas hastalığı bugün bununla ilgili bir farkındalık yaratmak için bir kermes programı düzenledik. Çayeli halkı, Çayeli esnafları hepsinde destek oldular.  Bize yardımcı oldular, Çayeli halkı bizi yalnız bırakmadı. Kermesimiz devam ediyor, bugün yarın cuma günü devam edecek.  Kermesimize tüm Çayeli halkı davetlidir. Herkesi bekliyoruz. Herkesin bir Miran’ımıza desteğinin olması bizi çok mutlu edecek. Miran’ı çok mutlu edecek. Miran’ın ailesini mutlu edecek. Biz burada bunu başarırsak. Miran kazanacak, Miran hayatta tutunacak” dedi.

Fuat Şark, “Nerde hayır işi varsa ben ordayım. Benim için çok güzel bir olay. Arkadaşımın davetlisi olarak geldim. Burada bir katkıda bulunduk. İnşallah gereği yerine gelmiştir.  Bu gibi olayların sürekli olması lazım. Vesile olanlardan Allah razı olsun. Bizde bu vesile ile gelip burada ufakta olsa bu gibi hastalara yardımcı olmamız çok önemli bir şeydir Allah katın dada mükâfatlandırılacağımızı umuyorum bu gibi programların devam etmesi gerekiyor kaymakamlık belediye başkanı hepsi müsaade gösterir zannediyorum gereğinin yapılmasını arz ederim” dedi.

Mustafa Dereci, “Bizde esnaf olarak arkadaşlarımızı davet ettik sağ olsunlar bize destek oldu herkes çarşamba bugün perşembe cuma günü arkadaşlarımızı buraya davet ediyoruz bende bir esnaf olarak geldim destek oldum Allah razı olsun Miray kızımız olsa da yarın bize olmayacağı ne malum yani böyle şeylerde destek olmak lazım Allah şifalar versin” dedi.

Haber: Halil İbrahim Saklı