Genel

Çayeli’nde Okullar Arası Bilgi Yarışmaları Bu Yılda Düzenleniyor

Çayeli'nde 2016 yılında kurulan Genç Düşünce Derneği tarafından organize edilen ve bu yıl ÇAYDEF (Çayeli Dernekler Federasyonu)in destekleriyle RTEÜ Eğitim Fakültesi Eğitim Fakültesi, Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Çayeli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Çayeli Gençlik Merkezi İşbirliğiyle Çayeli İlkokullar Arası ve Ortaokullar Arası Bilgi Yarışmaları düzenlenecek.

Abone Ol

Genç Düşünce Derneği tarafından düzenlenecek yarışmalarla ilgili yapılan açıklamada; Her yıl bakanlık destekli projelerle düzenlemiş olduğumuz bilgi yarışmalarını bu yıl ÇAYDEF başkanı Sn. Yılmaz HÜSREV'in destekleriyle düzenleyeceğiz. Düzenleyeceğimiz yarışmalara destek veren Yılmaz HÜSREV başkanımıza Çayelili gençler olarak teşekkür ederiz.

Yarışmalarla ilgili dernek ofisimizde düzenlediğimiz toplantıya RTEÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz GEÇİT, Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammet YILMAZ ve Çayeli Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Emre ÇATAKLI katıldı.

Toplantıda alınan kararlar doğrultusunda yarışmaların aynı günde yani 11 Haziran Salı günü Çayeli Öğretmenevi ASO Konferans salonunda düzenlenmesine karar verdik. Çayeli İlkokullar Arası Bilgi Yarışması saat 10:00'da Çayeli Ortaokullar Arası Bilgi yarışması saat 13:00'da düzenlenecektir.

Yarışmalarımız Youtube üzerinden MAVİ YAŞAM kanalından canlı yayınlanacaktır.

Yarışmalarımıza tüm halkımız davetlidir" dedi.