Açılışa Özel Eğitim ve Kaynaştırma Dairesi Başkanı Fatih ÇAPA çevrimiçi olarak katıldı. 

Açılış programında konuşan Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü Müdürü Hızır İlyas ÖLKER tüm misafirlere ve katılımcılara “Hoş geldiniz.” diyerek verimli bir kurs programı diledi.

Çayeli Hizmetiçi Eğitim Enstitüsünün bütün kadrosu ile tüm katılımcıların burada kendilerini mutlu hissetmeleri ve güler yüz ile ayrılmaları için gereken gayreti göstereceklerini ifade eden Müdür Hızır İlyas ÖLKER, Bakanlığın Hizmetiçi Eğitim Enstitülerini değerlendirme amacıyla uygulamaya koyduğu kurum değerlendirme anketlerinin de doldurulmasının kendilerini çok mutlu edeceğini belirtti.

Müdür Başyardımcısı Mehmet OKUYAN da hazırladığı sunum eşliğinde kursiyerlerin özlük haklarına ilişkin bilgiler verdi.

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Eğitim Uzmanı ve Eğitim Yöneticisi Recep GÜR de konuşmalarında tüm katılımcılara hoş geldiniz diyerek kursun işleyişi ve içeriği hakkında bilgi sundu.

Açılış programında çevrimiçi olarak katılan Özel Eğitim ve Kaynaştırma Dairesi Başkanı Fatih ÇAPA tüm misafirlere ve katılımcılara “Hoş geldiniz.” diyerek selamladı. Özel eğitim öğretmenlerinin sahadaki en önemli unsurlar olduğunu belirten Sayın Daire Başkanımız çocuklarımızın hayata hazırlanması anlamında çok büyük görev ve sorumluluklarımızın bulunduğunun altını çizdi. Aile,öğretmen, okul idaresi başta olmak üzere tüm paydaşların çocuklarımızı hayata hazırlama adına birlikte çaba sarfetlemelerinin ve değerli olduğunu belirten Başkan kursun tüm eğitim camiasına hayırlı olması dilekleriyle sözlerine son verdi.

6 Eğitim Görevlisi ve 98 Kursiyerin katıldığı kurs 10 Kasım 2023 Cuma günü sona erecek.

Haber:Büşra Bayraktutan