Bölgesel

Çayeli’nde Belediye ve Müftülük tarafından Yaz Kur'an kursu öğrencilerine yönelik etkinlik

Abone Ol

Rize’nin Çayeli ilçesinde Yaz Kur'an kurslarının son haftasına girerken öğrencilere yönelik Çayeli Belediyesi ve İlçe Müftülüğü tarafından öğrencilere yönelik sahil Park alanında kahvaltılı program tertip edildi.

Programa Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı çiftçi Çayeli müftüsü Ali Fuat Baycan ve Çayeli Müftülüğü Gençlik koordinatörleri Halime Kömürcü ile Yunus Şeker, KYK manevi danışman Ali Sipahi ve Yaz Kur'an kursundaki öğrencileri ile hocaları katılım sağladı.

Kahvaltının ardından Çayeli Belediye Başkanı Çiftçi ve Çayeli Müftüsü Baycan öğrencilere Diyanet Çocuk Dergilerini takdim etmesiyle birlikte program sonlandırıldı.

Çayeli ilçe Müftülüğünden yapılan açıklamada; “Yaz Kur'an kurslarının son günlerine girmekteyiz. Emek veren öğrencilerimiz ve velilerine teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki sene yaz Kur'an kurslarımızı, daha verimli bir şekilde çocuklarımızı geleceğe hazırlamak nasip olur  inşallah. Ayrıca burada bu programda emeği geçen belediye başkanımıza, müftümüze, hocalarımıza teşekkür ediyoruz” denildi.