Çayeli Vergi Dairesinde çalışanlarından Emrah Azman ve Hızır Büyük için meslektaşları ve arkadaşları tarafından Çayeli Deremen Garden Kafe’de veda töreni organizasyonunda mutluluk ve hüzün bir arada yaşandı.

Çayeli Vergi Dairesinde görev yapan Emrah Azman’ın 2023 yılında yapılan İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı yazılı sınavında başarılı olup ataması yapılarak Rize Valiliğinde göreve başlaması ve yine çalışanlarından Hızır Büyük’ün 1987 yılında başladığı meslek hayatını, 37 yıllık çalışma hayatı sonrasında son olarak gelir uzmanı iken emekliye ayrılması üzerine çalışma arkadaşları tarafından veda programı tertip edildi.

5 YILDA 2 KAYMAKAM!

Öte yandan Çayeli Vergi Dairesi çalışanlarından son 5 yıl içerisinde 2 kişi Kaymakam olarak atanarak göreve başladı. 2015 yılı mayıs ayında Çayeli Vergi Dairesinde göreve başlayan Emrah Azman, gelir uzmanı olarak yaklaşık 9 yıl çalıştıktan sonra 2024 yılı ağustos ayında görevinden Kaymakam olarak ayrıldı. Son 5 yıl içerisinde Kaymakam Adaylığı yazılı sınavını kazanan 6 gelir uzmanından daha öncede 2020 yılında Hasan Erdoğan kaymakam olup halen Kastamonu ili Bozkurt ilçesi kaymakamlık görevini yürütüyor. 

Yemek sonrasında veda konuşmalarında çalışma arkadaşları; Emrah Azman'a meslek hayatında başarılar dilerken, Hızır Büyük’e de bundan sonraki emeklilik yaşamında sağlık ve mutluluklar dilediler. 

Programın sonunda Büyük ve Azman’a çalışma arkadaşları tarafından teşekkür edilerek plaket takdim ettiler.

Muhabir: REYHANE YAZICI TÜYLÜOĞLU