Genç Düşünce Derneği organizasyonluğunda Çayeli Dernekler Federasyonu ÇAYDEF'in katkılarıyla RTEÜ Eğitim Fakültesi, Çayeli ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Çayeli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Çayeli Gençlik Merkezi İşbirliğiyle İlkokullar arası ve Ortaokullar arası bilgi yarışmaları düzenlendi.

Genç Düşünce Derneği Başkanı Halil İbrahim Aydın yaptığı açıklamada; “2023-2024 eğitim öğretim yılında düzenlenen yarışmalara katılan tüm yarışmacı öğrencilere medeni cesaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, dereceye girenleri tebrik ediyor, eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz. Yarışmaların gerçekleşmesi için katkı sunan ÇAYDEF Yılmaz Hüsrev başkanımıza ve adının açıklanmasını istemeyen hayırsever Çayelili hemşehrimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Yarışmada dereceye giren okul ve öğrenciler kupa, madalya ve alışveriş çekiyle ödüllendirildi.

Yarışmalarda dereceye giren okulların ve jüri üyelerinin ödüllerini RTEÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz Geçit, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Yılmaz, Çayeli Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Emre Çataklı, Milli Eğitim Şube Müdürü Muzaffer Ovalı, Kemal Babaoğlu ve Çayeli Gençlik Derneği Başkanı Vatan Karakaş tarafından taktim edildi.

Yarışmalarda derece elde eden okullar şu şekilde sıralandı;

6. Çayeli İlkokullar Arası Bilgi Yarışması

-1. 9 Mart İlkokulu (120 Puan)

-2. Hasan Yılmaz İlkokulu (80+20 puan)

-3. Kaptanpaşa İlkokulu (80+10 puan)

6. Çayeli Ortaokullar Arası Bilgi Yarışması

-1. Yamantürk Ortaokulu (120 puan)

-2. Rüştü Altunbaş Ortaokulu (110 puan)

-3. Kız İmam Hatip Ortoakulu (90 Puan)

Muhabir: ALİ TÜYLÜOĞLU