Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şahin, geçtiğimiz günlerde yapılan görev değişikliği ile Rize Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde araştırmacı olarak ataması yapıldı. Şahin, Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevi sona ermesi neticesinde veda açıklamasında bulundu.

Şahin; “22 Nisan 2016 yılında göreve başladığım Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden bugün itibarıyla ayrılmış bulunmaktayım. Doğduğum, büyüdüğüm, suyunu içip, ekmeğini yediğim güzel İlçem Çayeli’nde dolu dolu 8 yıl görev yaptım. Şahsımı bu göreve getiren, bana güvenen, rekor süre görevde kalmanı sağlayan siyasi ve mesleki büyüklerime teşekkür ederim” dedi.

- “8 yıl boyunca sizlerle birlikte birçok hatıramız oldu”

Bu geçirdiğim 8 yıl boyunca sizlerle birlikte birçok hatıramız oldu diyen Şahin; “Acı-tatlı, mutlu-hüzünlü, başarılı-başarısız. Ekip olarak çok iyi çalıştık. 8. sıradan devraldığımız ilçemizi sınavlarda ikincilik basamağına yerleştirerek ayrılıyoruz. Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde Çayeli farkını ortaya koydu. Tüm bu çalışmaları ve başarıları ekip çalışması ile başardık. Bu güzelliklerin ortaya çıkmasında benimle birlikte omuz-omuza çalışan; Şube müdürü arkadaşlarıma, siz okul yönetici arkadaşlarıma, ilçe merkezindeki mesai arkadaşlarıma, öğretmen arkadaşlarıma, okullarınızda görev yapan memur ve hizmetli arkadaşlarıma, velilerimize ve sevgili öğrencilerime teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

Şahin; “bu arada 8 yıl boyunca bana her zaman destek olan, beni en iyi şekilde temsil eden sınıf öğretmeni eşim Emine Hanım’a da teşekkür ederim” dedi.

- “Görevden ayrılırken vicdanen çok rahatım”

Şahin; “Hiçbir fikrin ve düşüncenin bağnazlığına saplanmadan, Meslektaşlarım arasında ayrım yapmadan, bize emanet edilen, geleceğimizin teminatı yavrularımızı en iyi yetiştirmek için elimizden gelen gayreti gösterdik. Görevden ayrılırken vicdanen çok rahatım. Tabii ki sizlerden ayrılmak kolay değil. Onlarca yaşanmışlıklar var. Ancak göreve gelmek gibi görevden ayrılmakta bu işin içinde var. Bu sevdada ayrılıkta olacak. Benim gözüm arkada değil çünkü çok iyi bir ekip bırakıyorum. Benden bayrağı devralacak arkadaşlar çok daha güzel başarıların altına imza atacaklarına inancım tamdır” dedi.

Şahin açıklamasını; “Sizlere veda etme zamanı geldi. Çayeli idareciler grubu sizleri Allah’a emanet ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Tüm ekip arkadaşlarıma başarılar diliyorum” sözleri ile tamamladı.

Muhabir: REYHANE YAZICI TÜYLÜOĞLU