Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Fenerbahçe, Konyaspor’un konuğu oluyor. İstanbul ekibi, lider Galatasaray’ı takip ederken, Konyaspor ise düşme hattından uzaklaşmak için mücadele ediyor. İşte Konyaspor – Fenerbahçe maçının canlı yayın bilgileri ve detayları…

Konyaspor – Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Konyaspor – Fenerbahçe maçı, bugün saat 20:00’de başlayacak ve beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe’de Eksikler

Fenerbahçe’de, Konyaspor maçı öncesinde Jayden Oosterwolde ve İsmail Yüksek’in sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecekleri bildirildi.

Muhtemel 11’ler

İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’yi şu kadroyla sahaya sürmesi bekleniyor: Livakovic, Osayi, Çağlar, Djiku, Ferdi, Krunic, Fred, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko.

Önemli Detaylar

Fenerbahçe, sezon boyunca etkili hücum performansıyla dikkat çekti. Lider Galatasaray’ı takip eden sarı-lacivertliler, şampiyonluk yolunda kritik bir maça çıkıyorlar. Takımın en skorer oyuncuları arasında Edin Dzeko, İrfan Can Kahveci ve Michy Batshuayi bulunuyor.

Konyaspor’un Durumu

Konyaspor ise, düşme hattından uzaklaşmak için sahadan puan veya puanlarla ayrılmayı hedefliyor. Yeşil-beyazlı ekip, son haftalarda istikrarlı bir performans sergilemekte zorlanıyor ancak Fenerbahçe maçıyla çıkış yakalamayı planlıyor.

Maç Öncesi Analiz

Fenerbahçe, liderlik mücadelesi verirken Konyaspor’un ise düşme hattından uzaklaşma mücadelesi vereceği maç öncesi, gözler özellikle Dzeko, İrfan Can Kahveci, Batshuayi, Dusan Tadic ve Szymanski gibi oyuncuların performansına çevrildi.